Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil

Razvan Ciobannu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier care a avut loc în județul Constanța, în această dimineață. Mașina sa a lovit mai mulți copaci de pe marginea drumului. Ciobanu se întorcea de la o petrecere în club.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța i-a găsit trupul lângă fiarele contorsionate, la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Victima a fost identificată ca fiind creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 43 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul acesteia, a părăsit carosabilul și a lovit mai mulți copaci. Automobilul s-a rostogolit de câteva ori. Răzvan Ciobanu a decedat pe loc. Acesta se afla singur în autoturism.

Fostul pilot de raliuri, Titi Aur, a lansat, în această dimineață, o ipoteză șocantă, confirmată ulterior de oamenii legii. Ciobanu a făcut o greșeală care l-a costat viața: nu a purtat centură de siguranță. Aceasta ar fi fost cuplată, dar trasă prin spatele scaunului, pentru a evita declanșarea sistemului sonor de avertizare.

Răzvan Ciobanu

IPJ Constanța a demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care a avut loc tragedia.

Mașina în care a murit Lady Diana fusese declarată daună totală, reparată și repusă în circulație

În lumea modei de la 19 ani, Ciobanu a colaborat cu brand-uri internaționale celebre. În ultima perioadă, acesta promova un stil de viață sănătos, în urma căruia reușise să ajungă de la 130 la 83 de kilograme.

Anul trecut, creatorul de modă a fost audiat la DIICOT, fiind suspect că ar deține droguri pentru consum propriu.

Adaugati comentariu