MINI electric, o forță a naturii. Tractează un avion de 150 de tone!

MINI electric (2)

MINI electric este o forță a naturii! O demonstrează încă înainte de prezentarea oficială programată pentru această vară. Mașina cu emisii zero a devenit remorcher la aeroportul din Frankfurt.

Nu face zgomot, nu poluează, dar face treabă. Programul de testare a primei mașini electrice a casei britanice include un test extrem: MINI a tractat un Boeing 777F. Rolul i s-a potrivit de minune, pentru că prototipul camuflat a reușit să tragă după el avionul care cântărește aproximativ 150 de tone.

Filmul cu o durată de 45 de secunde arată mașina britanică pe pista aeroportului german, cum trage aeronava cargo înainte de a urca pe o platformă și de a intra în cală. Imaginile fac parte dintr-o campanie social media care va demara în această vară pentu promovarea noului membru al familiei britanice premium.

MINI electric (1)

Primul MINI electric din istoria de 60 de ani a brand-ului britanic va fi vedea lumina zilei la uzina din Oxford, începând cu luna noiembrie a acestui an. Acesta are la bază versiune MINI Hatch cu trei portiere. Este al doilea model cu emisii zero al grupului, după deja celebrul BMW i3.

Test drive MINI Cooper S Cabrio – Minionul distractiv

Nu este prima oară când aeronava cargo joacă un rol important într-o campanie BMW. În septembrie 2018, avionul a fost scena pentru o prezentare unică în industrie – BMW Vision iNEXT World Flight, la bordul căruia a fost expus conceptul Vision iNEXT. Pe durata a cinci zile, iNEXT a făcut înconjurul lumii, ajungând la München, New York, San Francisco şi Beijing. Pentru ca evenimentul global să poată avea loc, specialiştii în construcţii de spaţii expoziţionale de la Lufthansa Cargo şi BMW Group au transformat cel mai eficient avion din clasa lui într-o platformă de prezentare exclusivă şi aptă pentru zbor. În versiune de serie, iNEXT va intra în producție la uzina BMW Group din Dingolfing în 2021.

Adaugati comentariu