David Beckham a rămas fără permis! Ce a făcut?

David Beckham

David Beckham a rămas fără permis! Fostul international englez nu va mai putea conduce pentru următoarele șase luni.

Fostul fotbalist a fost prins folosind telefonul mobil fără un sistem de tip “mâini libere”, în timp ce conducea una dintre mașinile personale, un Bentley, pe străzile din Londra.

Starul englez în vârstă de 43 de ani a comis contravenția în zona West End în care locuiește la Londra, pe 21 noiembrie. Un polițist l-a văzut și a scris în raport că nu era atent la drum, ci se tot uita în poală, unde ținea, cel mai probabil, telefonul. Polițistul l-a fotografiat și a trimis imaginea în instanță.

David Beckham

David Beckham își scoate Range Rover-ul la licitație!

Beckham a primit astfel, șase puncte de penalizare pentru contravenție. Acesta mai avea trei puncte de penalizare în urma unei amenzi pentru viteză, de anul trecut, și s-a ales cu permisul suspendat. Beckham a fost și amendat cu 750 de lire sterline. Tot el va trebui să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 100 de lire sterline.

Avocatul fostului număr 7 de la Manchester United, Gerrard Tyrell, susține că clientul său nu-și amintește incidentul, dar își va asuma vina și va pleda vinovat.

Nu este prima oară când Beckham devine pieton. A avut o abatere mai gravă în 1999. A rămas atunci opt luni fără permis după ce a fost prins gonind cu viteză pe străzile din Manchester. Beckham a explicat atunci că încerca să scape de paparazzi.

Adaugati comentariu