David Beckham își scoate Range Rover-ul la licitație

Range Rover-ul pentru care David Beckham a plătit 100.000 de lire sterline va fi scos la licitație la sfârșitul acestei luni, în Birmingham.

Mașina a fost costruită special pentru David Beckham în anul 2007 pentru suma de 100.000 de lire sterline, astfel că interiorul respectă în totalitate specificațiile fostului fotbalist. Scaunele îmbrăcate în piele, cusăturile albe, ecranele în tetiere, culoarea „flash dark green”, sistemul de sunet personalizat, dar și pragurile cu textul „Designed for David Beckham” au reprezentat cerințele pentru acest model, estimat acum la un preț situat între 35.000 şi 70.000 de lire sterline.

David Beckham

Arwel Richards, specialist în automobile clasice, a declarat: „Licitația noastră la NEC oferă șansa de a deține acest Range Rover personalizat. […] Într-adevăr, David Beckham rămâne una dintre cele mai recunoscute fețe de pe planetă. Ne așteptăm la un interes deosebit pentru Range Rover Sport al lui David, deoarece oferă o oportunitate fantastică de investiții”. Sub capotă găsim un motor V8 de 4,2 litri supraalimentat care dezvoltă 385 CP.

David Beckham

David Robert Joseph Beckham este un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viață în viziunea marelui Pelé. A fost numit și în topul “Time 100”, top care cuprinde cele mai influente 100 de personalități din toată lumea. Este de asemenea o marcă publicitară globală.

Sursa Dailymail.co.uk, foto

Adaugati comentariu