Decizie finală în cazul Gabi Tamaș. Ce reacție a avut fotbalistul când a aflat?

Gabi Tamaș

Gabi Tamaș tocmai a aflat decizia definitivă, la aproape două luni de când a fost prins conducând cu 205 km/h pe autostradă în Israel, cu aproape două luni în urmă. Fostul international, aflat atunci sub influența băuturilor alcoolice, a aflat astăzi că va scăpa de închisoare.

Tribunalul din Haifa l-a condamnat pe Gabi Tamaș la muncă în folosul comunității la Spitalul Rambam. Fostul internațional român va fi monitorizat în permanență de un reprezentant al autorităților. 5 zile din 7 trebuie să se prezinte Tamaș la spital.

În plus, Tamaș va trebui să plătească o amendă în valoare de 3.000 de shekeli, aproximaitv 3.150 RON. Permisul său rămâne suspendat, iar fotbalistul nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel. O recidivă îl va trimite la închisoare pentru o perioadă de 6 luni.

Românul nu are voie să părăsească teritoriul Israelului în următoarele două luni. Poliția locală i-a reținut pașaportul și i-l va returna în vară.

“Sunt mulțumit că sunt liber. Am trecut prin tot ce am trecut și știu că am greșit, mai ales că sunt într-p țară străini”, a fost reacția lui Tamaș când și-a aflat sentința.

Gabi Tamaș a fost tras pe dreapta de oamenii legi în luna martie, după ce radarul poliției a înregistrat o viteză de 205 km/h pe un sector de autostradă unde limita era de 90 km/h. Tamaș conducea un Mercedes-Benz Clasa E. Polițiștii l-au rugat să meargă drept câțiva metri, dar acesta nu și-a putut păstra echilibrul și a căzut. Etilotestul a arătat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0.773 mg/l în aerul expirat, o valoare de trei ori mai mare decât limita legală.

 

Adaugati comentariu