Noul Renault Twingo – Drăgălaș de oraș

Noul Renault Twingo (7)

Noul Renault Twingo facelift vine cu un look nou și trei motoare noi. Mini-Renault simpatic își va face debutul public în martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Esta ultra-manevrabil, ultra-distractiv, ultra-conectat, ultra-personalizabil, ultra-accesibil și ultra-sigur, își laudă Renault micul automobile de oraș. Operația estetică subtilă îi aduce noului Twingo facelift o bară de protecție și o grilă redesenate, faruri LED în versiune standard și jante cu design nou. Își fac apariția în gamă și două culori exterioare noi, Mango Yellow și Quartz White.

Noul Renault Twingo (3)

Test drive Renault Captur 120 TCe facelift – Ce captură!

Cu multiple posibilități de personalizare, Twingo poate primi pachetul Colour, care îi aduce o grilă, carcase ale oglinzilor și bară spate în Crystal White, Flame Red sau Mango Yellow. Sunt disponibile și ornamente laterale Dots sau Cosmic, dar și jante de 16 inci.

Twingo măsoară 3.614 mm în lungime, 1.646 mm în lățime, 1.544 mm în înălțime și are un ampatament de 2.492 mm.

Noul Renault Twingo (13)

Gama de motorizare include versiunile pe benzină SCe 65, SCe 75 și TCe 95, cu o transmisie manuală cu cinci rapoarte și vârful de gamă TCe 95 EDC cu transmisie automată cu șase trepte. Motoarele, compatibile cu normele de poluare Euro 6D, vin însoție de funcția Start & Stop și de asistență la pornirea din rampă.

La bordul lui Twingo facelift, clienții pot primi sistemul multimedia Easy Link, redat pe ecran tactil de 7 inci, dacă selectează echiparea de top. Sistemul Easy Connect va fi actualizat, primind astfel noi funcții de conexiune și navigație TomTom. În consola centrală își fac acum loc un suport reglabil pentru un pahar sau un telefon mobil, dar și două porturi USB.

Noul Renault Twingo (10)

Adaugati comentariu