Noul Hyundai i10 – 10 lucruri interesante

Noul Hyundai i10 (3)

Noul Hyundai i10 a sosit și este însoțit de motto-ul “Go Big” (adaptat, “Să faci lucruri mari!”). Mașina de oraș va fi prezentată săptămâna viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Iată cele mai interesante 10 lucruri despre noul Hyundai i10:

 1. Este proiectat, dezvoltat și construit în Europa.
 2. Acoperișul său este acum cu 20 mm mai jos, iar mașina este cu 20 mm mai lată. i10 vine cu jante din aliaj de 16 inci.
 3. Are lumini de zi și stopuri LED cu semnătură luminoasă nouă.
 4. Zece culori exterioare de bază sunt disponibile în gamă. Se poate opta și pentru o caroserie în două culori, acoperișul fiind negru sau roșu. În total, 22 de combinații sunt disponibile.
 5. La interior, noul i10 vine cu un finisaj tip fagure de miere pe bord și pe fețele ușilor.
 6. Are ecran tactil de 8 inci, cel mai mare din clasa mică.
 7. 252 de litri pune la dispoziția ocupanților portabagajul lui i10, iar pragul de încărcare, acum cu 29 mm mai coborât, face mai simplă încărcarea bagajelor grele.
 8. Mașina poate fi comandată cu pachetul de siguranță și asistență Hyundai SmartSense. În pachet sunt incluse funcții precum Forward Collision-Assistance Assist, High Beam Assist, Lane Keep Assist Driver Attention Warning și Intellignt Speed Limit Warning.
 9. Gama cuprinde două motoare în momentul lansării: o unitate de 1.0 litru MPi cu 3 cilindri, 67 de cai putere și 96 Nm, dar și motorul de 1,2 litri Mpi cu 4 cilindri, 84 de cai putere și 118 Nm.
 10. Motoarele pot fi cuplate cu o transmsiie manuală cu cinci trepte sau cu o transmisie automată cu cinci trepte.

  Citește și:

  Hyundai și Kia prezintă mașina care vine când o chemi

Adaugati comentariu