Dacia Logan break este vedetă în Taxi 5. Mașină de poliție la Marsilia, Logan-ul face, la un moment dat, un plonjon spectaculos în apele Mării Mediterane. Fimul va ajunge pe marile ecrane luna viitoare.

La capătul unei urmăriri pe străzile Parisului, Dacia cu girofar, care aparține Poliției Municipale din orașul de pe Riviera Franceză, ajunge pe fundul Mediteranei. Mașina produsă la Mioveni apare în film alături de un Peugeot 407 tunat, care joacă rolul taxiului salvator, dar și de hypercar-uri ca Ferrari și Lamborghini. Bolizii italieni aparțin unei bande de spărgători veniți din Peninsulă.

Lipsește din distribuția comediei actorul Samy Naceri, unul dintre preferații lui Luc Besson. Ne-am obișnuit să-l vedem pe Naceri în rolul lui Daniel Morales, fostul curier de pizza devenit taximetrist cu veleități de pilot de curse. Daniel Morales a fost prezent în fiecare dintre cele patru producții ale seriei care și-a făcut debutul în 1998. În prima producție, acesta conducea un Peugeot 406.

Ultimul episod al francizei a fost realizat în urmă cu 14 ani. Puteți vedea Dacia Logan în partea a cincea a seriei Taxi scrisă de Luc Besson, începând cu 11 aprilie.