Dacia a luat ochii Europei de vest cu prețul său mic. Dar se pare că Renault Logan face puncte când vine vorba de firea sa… sportivă. Logan-ul a migrat și spre est, acolo unde face drift-uri și joacă rol de Safety Car pe circuit. Este scenariul unei reclame care rulează zilele acestea în Rusia.

Cu denumirea de Renault Logan, mașina  pare bună la toate. Reclama a apărut de curând pe profilul de YouTube administrat de Renault Rusia și arată Logan-ul luându-se la trântă cu gheață, zăpadă, nisip și șarjând pe circuit, dictând ritmul mașinilor de curse. Nimic din ce ne-am aștepta de la mașina aproape identică cu ceea ce vedem la tot pasul pe străzile noastre, așa-i? Textul care însoțește imaginile laudă “fiabilitatea dovedită” a vehiculului.

Pentru că clipurile cu cele mai șocante accidente vin din Rusia, sperăm că mașina construită la Mioveni nu-i va inspira pe șoferii nesăbuiți să o ia pe urmele celor din reclame. Nu am vrea să vedem Logan-ul în compilații cu accidente spectaculoase în Rusia.

Dacia Logan (2)

Dacia noastră cea de toate zilele, în versiune Logan facelift, se laudă acum cu claxon pe volan, lumini de zi cu tehnologie LED și un meniu mai intiuitiv pentru sistemul MediaNav cu ecran tactil de 7 inci cu rezoluție superioară. Sedanul vine cu o grilă nouă, faruri cu o nouă configurație, bare redesenate.

Cel mai ieftin vehicul din noua gamă Logan pornește de la 6.960 de euro, cel mai scump ajungând la 13.659 e euro cu TVA. Dacă vă grăbiți – nu chiar ca actorii din reclamă – puteți prinde și un tichet Rabla. 10.000 de bonusuri s-au acordat în prima săptămână de la lansarea programului.