Dacia Logan, fugărită de poliție pe autostradă în Germania

Dacia Logan MCV (9)

Un automobil Dacia Logan MCV a fost urmărit pe autostradă, în Germania, de 20 de mașini de poliție. Urmărirea ca în filmele de acțiune s-a încheiat cu un accident spectaculos.

Mai mulți participanți la trafic au apelat serviciul de urgență după ce l-au văzut pe șoferul aflat la volanul mașinii românești circulând haotic și cu viteză foarte mare.pe Autostrada A5.

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Acesta a fost la un pas de a trimite o altă mașină în parapet și a lovit un alt autoturism, dar și-a continuat goana nebună. A intrata poi pe autostrada A8, acolo unde a fost reperat de poliție. Nu mai puțin de 20 de echipaje au plecat în urmărirea sa.

Dacia Logan MCV (2)

Încercând să scape, șoferul a făcut o serie de schimbări rapide de direcție, a ieșit de pe A8 și a intrat pe A6, cu direcția Mannheim. Avea 180 km/h în momentul în care a lovit mai multe balize aflate pe marginea drumului de mare viteză. Șoferul a pierdut controlul mașinii care s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori, rămânând, în cele din urmă, pe plafon.

Dacia Duster, testată la 200 km/h. Stă bine pe drum sau decolează?

La volanul mașinii se afla un bărbat din Hamburg, în vârstă de 34 de ani, care nu deține permis de conducere. Acesta a scăpat cu răni ușoare și a fost dus la spital pentru a fi ținut sub supraveghere medicală. Mașina pe care a distrus-o nu este a lui.

Sursă: Mannheim24.de

Adaugati comentariu