Viitoarea limuzină a lui Donald Trump a fost livrată Serviciilor Secrete

Donald Trump

Donald Trump se află la Casa Alba de mai bine de un an de zile, dar folosește în continuare limuzina prezidențială folosită de fostul ocupant al Biroului Oval, Barack Obama, încă de la învestirea sa în 2009. Serviciile Secrete Americane au primit, în sfârșit, viitoarea limuzină a lui Trump.

Beast 2.0 va avea la bord, începând cu această vară, cel mai puternic om al lumii. “Ne-am îndeplinit misiunea și am predat mașina clientului”, a confirmat fostul președinte al companiei Cadillac, Johan de Nysschen. Un reprezentant al Servicilor Secrete a anunțat că, într-adevăr, mașina este finalizată și a fost recepționată.

Trump își aștepta mașina în momentul învestirii sale ca președinte al Statelor Unite, dar momentul prezentării acesteia a fost amânat.

“Programul construirii și predării viitoarei generații a limuzinei prezidențiale își urmează cursul și își respectă termenul limită, atât în privința vânzării către client, cât și în privința cerinețelor post-producție pe care ni le-au comunicat Serviciile Secrete. Publicul se poate aștepta să vadă noile mașini la sfârșitul verii”, au anunțat cei de la Cadillac.

Detalii macabre despre limuzina în care a murit John F. Kennedy

Limuzina prezidențială este un Cadillac produs de General Motors, un brand preferat de Casa Albă încă din 1993. Automobilul este, de fapt, unul dintr-o serie de douăsprezece construite de General Motors în baza unui contract în valoare de 15,8 milioane de dolari, pe care l-a semnat cu Serviciile Secrete. În fiecare coloană oficială, se regăsesc trei mașini identice, pentru a-i deruta pe posibilii atacatori. La bordul uneia dintre mașini, se află o echipă de lunetiști pregătiți să tragă în momentul în care apare ceva suspect.

Detaliile referitoare la performanțele mașinii și la blindaj rămân top secret. Până la ora actuală, știm că aceasta va semăna cu modelul CT6 și că este concepută să reziste unor atacuri balistice, unor explozii și unor atacuri cu arme chimice. Sub capota Cadillac-ului se poate ascunde un motor Duramax turbodiesel de 6.6 litri sau un motor V8 pe benzină de 8.1 litri. Actuala limuzină prezidențială cântărește opt tone și are un consum ieșit din comun!

Totul despre limuzina lui Donald Trump,

mașina care cântărește 8 tone

și are un consum ieșit din comun

Adaugati comentariu