Un ursuleț koala a supraviețuit unei călătorii de 16 kilometri ținându-se strâns de suspensia unui SUV. S-a întâmplat, evident, în Australia. Simpaticul pasager a călătorit clandestin până când șoferul și-a dat seama că mașina sa scoate zgomote ciudate și a tras pe dreapta.

În zona orașului Australian Adelaide, un șofer de SUV habar n-avea că mașina sa ascundea cel mai simpatic pasager posibil. Desi auzea zgomote bizare venind din partea posterioară a SUV-ului, acesta a sperat că va ajunge cu bine la destinație și va duce mașina la o verificare. Dar pe drum, alți participanți la trafic au început să-i facă semne ciudate, pe care nu le înțelegea.

Pentu că zgomotele s-au intensificat, șoferul a tras pe dreapta, crezând că are vreo pană. Cum s-a uitat la roata din stânga spate, a văzut că anvelopa era în regulă, dar deasupra ei, atârnat de suspensie, se afla un pasager clandestin. Omul a chemat de urgență pompierii ca să-l elibereze pe micul koala. Aceștia, alături de un mecanic, au dat roata jos și l-au preluat pe micul călător.

Un reprezentant al unei asociații pentru protecția animalelor sălbatice a anunțat că micuțul koala a suferit doar răni minore, pentru care a primit îngrijiri timp de o săpătmână, înainte de a fi eliberat.