Cânți la volan? Un șofer a luat amendă pentru asta!

amendă cântat Canada

Un șofer din Canada a luat amendă pentru că se distra la volan. Omul cânta alături de radioul din mașină în drum spre magazinul din cartier când a fost tras pe dreapta de polițiști.

“Gonna Make You Sweat” cânta șoferul, când a auzit sirena poliției și a văzut girofarurile în oglinda retrovizoare. Inițila, Taoufik Moalla a crezut că polițiștii vor să-l depășească, dar s-a prins rapid că el era cel căutat. A oprit imediat, crezând că probabil, din neatenție, a încălcat vreo regulă de circulație.

Patru ofițeri de poliție s-au apropiat de el și l-au întrebat dacă a țipat la ceilalți participanți la trafic. “Doar cântam”, a fost răspunsul șoferului. Polițiștii i-au cerut actele. Câteva minute mai târziu când s-au întors la mașina lui Moalla, i-au pus acestuia în față și o amendă de 117 dolari (149 dolari canadieni) pentru că ar fi țipat în timp ce conducea.

“Înțeleg că vor să-și facă treaba, au voie să verifice dacă e totul e în regulă, dacă poate am răpit pe cineva, dar nu am crezut niciodată că voi primi amendă pentru cântat la volan”, a spus șoferul postului local de televiziune. “Nici măcar nu cântam prea tare”, se apără canadianul. Cu siguranță, nici prea bine, dacă vocea lui i-a zgâriat pe creier pe oamenii legii.

Moalla va contesta amenda în justiție, dar soția pare să fie de partea autorităților. “Pentru cântat, ar fi trebuit să-ți dea o amendă de 300 de dolari canadieni”, s-a amuzat doamna Moalla.

Adaugati comentariu