Grătar pe roți – Un Audi A1 Quattro ia foc în Elveția

Audi A1 Quattro

S-au construit doar 333 de unități Audi A1 Quattro, dar acum avem cu unu mai puțin. Unul dintre puținele modele trimise pe șosele a luat foc în Elveția și a fost declarat daună totală, chiar dacă pompierii au ajuns la locul incendiului în 5 minute.  

Cum s-a transformat acest Audi A1 Quattro într-o torță este, pentru moment, inexplicabil. Autoritățile investighează incendiul și analizează ce a mai rămas din mașinuța super puternică. Martorii au fost sfătuiți să se adreseze autorităților, pentru că informațiile furnizate de ei ar putea completa acest puzzle.

Audi A1 Quattro

Lansat în la sfârșitul lui 2011, Audi A1 Quattro a venit pe lume cu denumirea RS1 și, până la ora actuală, rămâne cea mai puternică mașini mică premium. Este propulsat de un motor TFSI de 2.0 litri cu patru cilindri, care transmite puterea de 252 CP și 350 Nm către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii manuale cu șase trepte. Piticania are nevoie de numai 5,7 secunde pentru a ajunge de la 0 la 10 km/h și atinge o viteză maximă de 245 km/h. Și se pare că are nevoie de cinci minute pentru a se transforma în scrum.

Micuțul forțos a venit pe lume cu vopseaua metalizată exclusivă Glacier White, în combinație cu un acoperiș negru lucios.

Sursă: Carscoops.

Adaugati comentariu