A câștigat titlul de cea mai puternică femeie din Siberia și demonstrează că ar fi în stare de orice pentru a-și păstra blazonul. O rusoaică s-a enervat atunci când un șofer i-a tăiat calea. L-a dat jos de la volan și l-a băgat în portbagaj. Aviz amatorilor care le supără pe șoferițe!

Femeia asta nu stă la discuții! Când cineva o scoate din minți în trafic, distracția s-a terminat! Cea mai recentă demonstrație de furie a avut loc săptămâna trecută, în parcarea unui centru comercial din Irkutsk, Siberia.

Conflictul a început când un bărbat i-a tăiat calea Oksanei Kosheleva cu o manevră riscantă. Kosheleva n-a stat pe gânduri. S-a dat rapid jos din mașină, a deschis portiera celui care o scosese din minți, l-a smuls de la volan, l-a luat pe sus și l-a aruncat în portbagajul propriului ei Nissan Note.

“Ce faci? Suntem în parcare, ai înnebunit?”, a urlat Oksana, care ulterior le-a povestit reporterilor că, de obicei, încearcă să evite confruntările. “Dar de această dată, m-am hotărât să-i dau o lecție. Nu aveam de gând să-l bat măr. Sunt femeie și bătăile nu sunt pentru mine”, spune nu tocmai grațioasa Oksana.

Femeia a condus 100 de metri, după care a deschis ușa portbagajului și l-a lăsat pe bărbat să plece. Se pare că cei doi se cunoșteau, pentru că se antrenau la aceeași sală de forță, iar șoferița a vrut neapărat să-l sperie pe bărbat, pentru că acesta făcea drifturi în parcare.

Doamna cu forță cât șapte bărbați este câștigătoarea concursului “Cea mai puternică femeie din Rusia”. Nu demult, a tras după ea un camion de 16 tone, un tramvai de 16,5 tone și, floare la ureche, un elicopter de 8,8 tone. Așa că bărbatul ridicat pe umeri și aruncat în portbagaj a fost doar un fulg pentru Oksana.