Aston Martin sparge tiparul clipurilor promoționale cu mașini și aduce în prim plan un film de un minut și 20 de secunde în care noul Vantage este redat în habitatul său natural, alături de fiare sălbatice.

Producătorul britanic a apelat la serviciile unui fotograf celebru în lumea auto, dar și în lumea mondenă, John Rankin Wandell, pentru a realiza un clip de-a dreptul… sălbatic. Rankin este cunoscut și pentru realizarea unor portrete ale unor personalități importante, cum ar fi Regina Elizabeta sau David Bowe.

“Ambiția mea este să creez un film și cadre care îți dau fiori”, spune Rankin. “Trebuie să fie intens, să aibă un impact maxim, să redea imagini care îți ridică pulsul cu viteza cu care accelerează o mașină cu motor V8.”

Este un motor de 4.0 litri cu 510 CP, de origine AMG, care se regăsește și sub capota GT-urilor cu stea în frunte construite la Affalterbach. Aston Martin Vantage sprintează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, până la o viteză maximă de 314 km/h. Deci aproape 3 ori mai rapid ca ghepardul care apare în imagini. Și infinit mai fioros ca leul, rechinul și leul din film.