Bond. James Bond. Martin. Aston Martin. Căței. Mulți căței.

James Bond lângă un Aston Martin. Pare imaginea perfectă pentru fanii agentului 007. Dar stați! Apare ceva în jurul lui! Nu, nu este personajul negativ. Și cu siguranță nu are nicio armă letală. Sunt șase pui de Golden Retriever.
James Bond Aston Martin

Este vorba despre o campanie desfășurată de ONU împotriva minelor anti-personal, prin care Organizația urmărește să strângă fonduri în vederea dezamorsării acestora.

Ambasador onorific ONU începând din aprilie 2015, Daniel Craig apare în clipul campaniei împotriva minelor terestre, alături de șase căței drăgălași.

Campania implică și un premiu care să-i motiveze pe cei care donează sume de bani în contul organizației. Câștigătorul selectat prin tragere la sorți va primi o vacanță de vis, care include zbor gratuit către o locație ultra-selectă, o întâlnire cu actorul care interpretează rolul lui James Bond și, cireașa de tort, un Aston Martin Vantage GT Roadster. Actorul a contribuit la personalizarea mașinii cu motor V8 de 4.7 litri, care ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 secunde.

Aston Martin James Bond

În cea mai recentă ecranizare a seriei James Bond, “Spectre”, Daniel Craig a condus un Aston Martin DB10. După filmarea peliculei, Aston Martin a vândut mașina la o licitație și a obținut pe ea 3,5 milioane de dolari. Întreaga sumă a fost donată organizației “Doctori fără frontiere”.

Adaugati comentariu