El este primul care va conduce viitorul hypercar Aston Martin Valhalla

Aston Martin Valhalla (2)

Avem, în sfârșit, informații oficiale referitoare la viitoarea mașină a lui James Bond. Agentul 007 va conduce cel mai nou hypercar Aston Martin.

Trei modele Aston Martin își vor face apariția în următorul film al seriei James Bond. Unul dintre ele va fi chiar Valhalla, hypercar-ul cu nume inspirat din mitologia nordică.

Aston Martin Valhalla

Cu nume de cod AM-RB 003, Valhalla este produsul colaborării dintre Adrian Newey și Red Bull Advanced Technologies.

Top 5 mașini James Bond

Un concept va ajunge la Salonul Auto de la Geneva 2020, urmând ca modelul de serie să fie prezentat în toamna anului viitor. James Bond va conduce mașina înainte ca aceasta să fie disponibilă pentru clienți. Doar foarte puțini vor fi norocoșii care o vor putea cumpăra. Producția este limitată la doar 500 de unități.

Aston Martin Valhalla

Hypercarul cu motor amplasat central va fi pus în mișcare de un sistem hibrid, care va integra un motor V6 pe benzină și două motoare electrice, pentru un total de peste 1.000 de cai putere.

A murit Roger Moore. Ce mașini a condus cel mai longeviv James Bond?

Printre mașinile care vor ajunge pe mâna lui Daniel Craig în Bond 25 va fi și Aston Martin DB5, care a apărut și în Skyfall. Pe lista agentului secret se află și Aston Martin V8 din The Living Daylights, film în care rolul lui Bond a fost jucat de Timothy Dalton.

Aston Martin Valhalla

 

Adaugati comentariu