Ea e blonda care a furat un milion de dolari de la BMW. Ce a făcut cu banii

Blonda de la BMW

O fostă angajată BMW a furat 1,1 milioane de dolari. Vanessa Vence-Small a făcut suma colosală să dispară, în timp ce lucra pentru reprezentanța Continental BMW în orașul Darien, din statul american Connecticut, în perioada octombrie 2014 – iunie 2017.

În acea perioadă, Vanessa a autorizat 56 de plăți electronice, a emis și a semnat 28 de cec-uri în contul dealer-ului. Frauda a fost descoperită în vara anului trecut, când s-a deschis și o anchetă pe numele său. Curtea a condamnat-o acum la 30 de luni în închisoare, urmate de eliberare condiționată și supraveghere pe o perioadă de trei ani. Procurorii sperau ca această să rămână după gratii între 33 și 44 de luni.

Transferurile bancare efectuate de ea fără fi autorizate de companie au ajuns la suma de 904.659 de dolari. Aceasta a semnat cec-uri în valoare totală de 207.777 de dolari pentru a acoperi cărți de credict, contractori și chiar pentru a face cumpărături de la o altă reprezentanță auto. Pentru o altă carte de credit și pentru decontări, ea a tras din contul companiei încă 31.452 de dolari.

Citește și:

Test drive BMW M850i Coupe – Pact cu diavolul

Pe durata anchetei, procurorii au aflat că Vanessa a folosit banii furați pentru a achiziționa bilete de avion la clasa I și sejururi de vacanță în Australia, Hawaii, Mexic și Jamaica. Și câteva operații estetice au ajuns pe lista de cheltuieli a Vanessei, acum în vârstă de 50 de ani.

Deși lucra pentru BMW, fosta angajată a preferat să cumpere un Ford Mustang, în valoare de 50.000 de dolari, pe care a fost nevoită să-l vândă pentru a încerca să acopere paguba, așa cum i-a cerut instanța. Doar 28.840 de dolari a mai reușit să obțină pe muscle car-ul aproape nou. Aproximativ 200.000 de dolari a returnat Vanessa din suma de peste un milion.

În perioada în care ea fura bani, reprezentanța a fost nevoită să concedieze o serie de angajați, pentru că profitul nu era cel așteptat, dezvăluie președintele Continental BMW, Paula Callari.

Adaugati comentariu