Un bărbat a devenit femeie ca să plătească mai puțin pe asigurare

barbat femeie asigurare

Un cetățean canadian a cerut să devină femeie pentru a face o economie anuală de aproximativ 1.100 dolari canadieni (aproximativ 720 de euro). Acesta a ales această cale atunci când și-a înmatriculat mașina nouă, un Chevrolet Cruze, și a aflat că ar plăti mai puțin dacă ar fi femeie.

Un locuitor al provinciei canadiene Alberta și-a contactat agentul de asigurări atunci când a dorit să achiziționeze un Chevrolet Cruze și l-a întrebat cât l-ar costa asigurarea. Pentru că avea la activ un accident și una-două amenzi de circulație, a fost anunțat că ar fi nevoit să plătească anual 4.500 de dolari canadieni (2.957 de euro). Din curiozitate, acesta a întrebat cât l-ar costa și dacă ar fi femeie. Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost surprins să afle că, în locul său, pentru aceeași mașină, o femeie ar plăti aproximativ 3.400 de dolari canadieni (2.234 de euro).

Cumpărătorul a cerut companiei de asigurări ceva ce părea imposibil: să-i înregistreze asigurarea ca și cum ar fi nu șofer, ci șoferiță. Evident, agentul l-a refuzat. Ulterior, noul posesor de Chevrolet Cruze s-a documentat și a aflat că o hârtie de la medic îl poate face femeie pe loc! Astfel, acesta a obținut o adeverință care atestă că acesta se identifică drept femeie. În baza hârtiei primite de la doctor, acesta și-a schimbat genul atât în certificatul de naștere, cât și în permisul de conducere. Odată ce aceste formalități au fost rezolvate, compania de asigurări nu a avut decât să-i facă o poliță de asigurare ca și femeie.

Adaugati comentariu