Cum să găsești cel mai bun pret CASCO

Casco

Pasul imediat următor achiziționării primului tău bolid este să închei o asigurare auto obligatorie, adică un RCA. Fără RCA nu poți circula pe drumurile publice și riști penalizări serioase: amenzi, retragerea plăcuțelor de înmatriculare și reținerea certificatului de înmatriculare. Cu toate acestea, când tocmai ce ți-ai luat ultimul model de mașină, nu vrei să închei doar un RCA, cauți și un pret CASCO bun.

Un CASCO masina este o afacere serioasă, mai ales atunci când cauți să găsești ofertele cele mai bune. Deși este o asigurare masina fără de care niciun șofer nu ar trebui să circule, suntem aici să îți arătăm cum poți cel mai bun pret CASCO, fără prea mari bătăi de cap. Unele dintre metodele pe care ți le propunem nici macar nu implică deplasarea ta din confortul casei!

CASCO masina – de ce trebuie să ai această asigurare auto?

Chiar dacă este o asigurare masina facultativă, un CASCO masina nu strică niciodată atunci când ți-ai luat ultimul model de bolid. Te va durea sufletul dacă, te ciocnești cu un alt participant la trafic și îți bușește mașina.

Ai ghicit! Diferit de un RCA, dacă alegi un CASCO masina, în cazul unui accident daunele suferite de propria mașină vor fi acoperite pe baza poliței CASCO. Deci, dacă RCA-ul acoperă daunele care sunt produse celuilalt bolid cu care te-ai ciocnit în trafic, asigurarea CASCO se încheie pentru propria mașină și o despăgubește în caz de accident rutier, vandalism ori dezastre naturale.

Cand vine vorba despre pret CASCO, această asigurare masina a ajuns să fie similară, din punctul de vedere al costurilor, cu cele ale unui RCA, chiar dacă riscurile acoperite sunt mult mai semnificative și mai mari!

Iată ce acoperă o asigurare CASCO:

  • avarii: derapări, ciocniri, zgârieturi, răsturnări, căderi în prăpastie, căderea unor corpuri străine pe autovehicul sau căderea mașinii în apă
  • acte de vandalism sau alte acțiuni răuvoite ale terțelor persoane
  • dezastre naturale: avalanșe, grindină, cutremure, alunecări de teren
  • furt – parțial sau total ori tentativă de furt

Cum poți obține un pret CASCO bun?

Fluctuațiile de pret CASCO apar o dată cu riscurile acoperite, vechimea autovehiculului, dar și în funcție de cât folosești mașina, de vârsta pe care o ai și de locul în care se circulă frecvent și tipul mașinii. Dar, îți prezentăm câteva trucuri prin care și tu poți obține un pret CASCO bun!

  • Alege cea mai bună ofertă cu ajutorul unui calculator pret CASCO

Dacă vrei să plătești o sumă cât mai mică pentru CASCO masina, află că sunt atâtea oferte de CASCO din care poți alege, doar la un click distanță. Poți afla cu ușurință cât vei plăti pentru CASCO masina cu ajutorul unui calculator asigurare masina online care îți va pune la dispoziție toate ofertele de pret CASCO din care să o alegi pe cea care îți surâde cel mai tare.

  • Platești un pret CASCO mai mic dacă achiți integral suma asigurată

Este mai ieftin achiți direct suma cerută pentru CASCO masina. Aproape toate firmele de asigurări îți vor pune la dispoziție posibilitatea de a achita suma pentru CASCO masina în rate. Cu toate că pare o variantă mult mai facilă, este posibil să plătești mai mult în acest fel.

Prin plata în rate lunare, efectiv, luați un împrumut de la firma de asigurare. Multe firme pot percepe dobândă pentru rata lunară, iar tarifele nu sunt ieftine. Așa, dacă alegi să achiți complet pret CASCO pentru mașina ta, vei putea beneficia, poate, și de o reducere.

Fii un șofer mai prudent și te vei bucura de un pret CASCO mai mic!

Fluctuațiile de pret CASCO apar și în momentul în care ai antecedente mai puțin fericite la volan, indiferent că nu le ai la volanul acestei mașini. Accidentele rămân înregistrate pe numele șoferului și se transferă indiferent de mașina pe care o asiguri. A conduce prudent, nu doar că îți aduce un pret CASCO mai bun, dar te ferește și de eventuale accidente nedorite care îți pot pune viața în pericol. Evită să mai riști la volan! Condu cu prudență și vei avea parte și de beneficii la încheierea poliței de asigurare masina.

În ce mod îți folosești mașina?

Practic, trebuie să vezi care sunt riscurile de care ai cu adevărat nevoie să fie incluse în polița de asigurare masina pe care o închei. Asigură-te, deci, că asigurarea CASCO masina reflectă modul în care îți folosești mașina. Dacă nu ai nevoie de unele riscuri acoperite, pentru că nu te întâlnești la modul real cu ele în viața ta cotidiană, atunci nu are rost să le incluzi în planul de asigurare CASCO masina, fiindcă vei plăti mai mult pentru ceva de care nici nu te bucuri.

Ai auzit de asigurarea CASCO parțială?

Pe scurt, în cadrul a 45.000 lei, beneficiezi multiple avantaje la un preț convenabil pentru buzunarul tău. Suma aceasta acoperă accidente de circulație produse din vina ta, dezastre naturale care pot provoca daune asupra mașinii, daunele produse în parcare și chiar vandalismul (geamuri sparte ori piese parțial distruse). Cum, în medie, o daună nu depășește mai mult de 2.000 euro, această sumă reprezintă mai mult decât suficient cât să acopere orice daună prin care mașina ta ar putea trece în urma unui accident auto.

Probabil știi și tu, dar hai să îți reamintim și noi: de ce un CASCO masina?

Gândește-te la asigurarea CASCO masina ca la o nevoie reală și nu doar ca la o variantă pe care o adiție facultativă. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, iar o astfel de asigurare masina este la îndemână ori de câte ori te aflii în situații mai puțin plăcute, fiindcă vine la pachet cu beneficii majore.

Dacă închei CASCO pentru mașina ta, în cazul unui accident nu va mai fi nevoie să te îngrijorezi cât te costă reparațiile mașinii. Nu va trebui să le acoperi din buzunarul tău, ci polița de asigurare masina se va ocupa de aceste cheltuieli în locul tău. Vei spune că poți fii prudent, dar imaginează-ți ce se întâmplă dacă mașina ta este făcută praf în parcare, unde nu există nicio cameră care să înregistreze faptele. Ce mai poți face de acolo? Nimic fără CASCO masina.

O poți încheia simplu si rapid de la Pint.ro, iar dacă alegi să vezi ofertele online găsești cel mai bun pret CASCO pentru mașina ta, fiindcă în oferta lor CASCO-ul este la preț de RCA și acoperă toate categoriile de risc mai sus menționate. Ce mai aștepți?

Adaugati comentariu