Ești interesat de mașini în leasing? Află de ce e mai rentabil leasingul decât creditul clasic

leasing

Ești interesat de mașini în leasing? Află de ce e mai rentabil leasingul decât creditul clasic. În acest moment, ai toate motivele să achiziționezi un autoturism la mâna a doua, dacă vrei să profiți de prețurile avantajoase ale acestei perioade. Dacă ești antreprenor, ia în considerare varianta leasingului pentru investiții foarte bune pe termen lung. Poți să alegi un autoturism de top, un model care îți va aduce un plus de confort și de siguranță în toate călătoriile tale de business.

Profită de ofertele la masini leasing și află de ce este această formă de finanțare mult mai avantajoasă decât un credit clasic. Află și cum te poți asigura că mașina se află în condiții perfecte, că are istoricul service verificat și calitatea asigurată!

La creditul pentru nevoi personale, ai dobânzi mai mari decât la programele de leasing

La prima vedere, creditul pentru nevoi personale pare a fi cea mai bună soluție pentru a achiziționa un autoturism la mâna a doua, din ofertele firmelor specializate. Chiar dacă nu ai nevoie de un avans, nu ți se solicită garanții și durata de aprobare a creditului este de doar câteva zile, există un mare dezavantaj pe care trebuie să îl iei în considerare: dobânzile. În realitate, deși devii instantaneu proprietar al mașinii prin achiziția acesteia, vei avea dobânzi mai mari de plătit.

Avantaje: poți obține o reducere a ratelor prin plata valorii reziduale

Poți alege unul din multitudinea de finanțatori.. Deși nu vei fi proprietar al autoturismului în perioada contractuală, și costurile de asigurare vor fi suportate de către tine, iar încheierea poliței CASCO este obligatorie, poți obține reduceri semnificative. Optând pentru plata reziduală de 20% din valoarea vehiculului la terminarea contractului, vei putea obține o reducere a ratelor lunare pe care trebuie să le achiți. Este un alt avantaj pe care trebuie să îl iei în considerare, de la început.

Poți alege un program de finanțare, în funcție de avansul de care dispui

Din fericire, dacă vrei să optezi pentru leasingul auto, ai la dispoziție o arie larga de finanțatori. Cei mai cunoscuți sunt: Țiriac Leasing, Unicredit Leasing, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Idea Leasing sau BRD Leasing. Fiecare finanțator cere un anumit avans, procentual din valoarea mașinii. Astfel, cuantumul avansului poate să varieze între 10% și 60%, de la 2 ani până la 5 ani, în funcție de planurile tale. Poți alege un program care să se adapteze perfect la situația ta contabilă și care să îți aducă multiple beneficii.

Scapi de TVA prin programele de leasing extern, pentru că faci o achiziție intra-comunitară

Una dintre cele mai avantajoase forme de finanțare este creditul sau leasingul extern. Avantajele sunt multiple: în primul rând, scapi de TVA, pentru că achiziția se face între cele două părți domiciliate în UE. În al doilea rând, pe toată perioada contractuală, tu vei fi proprietar.. Mai mult, ai prețuri foarte avantajoase la asigurări și orice tip de cheltuială a acestei achiziții este deductibilă. Există firme specializate în comercializarea mașinilor second hand, care îți oferă opțiunea unei astfel de achiziții.

Auto-leasing.ro, un partener ideal pentru mașini leasing

Ești interesat? Aici, la Auto-leasing.ro găsești exact ce îți dorești! Așa cum îi spune și numele, această firmă specializată în achiziționarea de mașini second hand vine în întâmpinarea ta cu forme flexibile de plată. Poți cumpăra vehicule de la Auto-leasing.ro, atât prin leasing intern, cât și extern.

Adaugati comentariu