Viva Las Vegas! Prototipul BMW Seria 8 Cabrio testează printre cazinouri

BMW Seria 8 Cabrio

Prototipul BMW Seria 8 Cabrio testează zilele acestea în Nevada, atât în Las Vegas, cât și în Valea Morții. A început încă o fază decisivă a procesului de dezvoltare: examenul temperaturilor extreme.

Clima fierbinte din Nevada oferă condițiile perfecte pentru a pune la încercare siguranţa funcţională a componentelor mecanice şi electronice. Temperaturile de peste 50 de grade Celsius, formaţiunile de praf extreme la marginea deşertului, traficul aglomerat de pe Las Vegas Strip, traseele de macadam din jurul Muntelui Whitney şi călătoriile pe distanţe lungi, între coasta Pacificului şi Munţii Stâncoşi sunt toate incluse în programul de testare.

BMW Seria 8 Cabrio

BMW Seria 8 Coupe – Începe o nouă eră pentru mașinile sport

Deșertul Mojave pune la grea încercare confortul la bordul viitoarei decapotabile bavareze. Inginerii pot verifica astfel electronica de bord, senzorii și camerele sistemelor de asistență, afișajele noului sistem de operare BMW 7.0, dar și controlul automat al climatizării, după ce mașina a stat câteva ore bune în soare.

Prototipul BMW Seria 8 Cabrio camuflat a ajuns și la Hoover Dam, acolo unde inginerii vor să verifice dacă undele electromagnetice produse de turbinele hidrocentralei pot produce interferențe.

BMW Seria 8 Cabrio

Soft top-ul multistratificat al Seriei 8 Cabrio și mecanismul acestuia trebuie să treacă și testul prafului, în călătoria prin Valea Morții. Mașina a trecut cu bine de examenul temperaturilor extrem de mici, la Arjeplog, Suedia, dar și de testele la care a fost supus în poligonul BMW Group din sudul Franței, de la Miramas, dar și pe circuitul de la Nurburgring.

BMW Seria 8 Cabrio

BMW Seria 8 Cabrio va prelua soluțiile tehnice și motoarele versiunii coupe, prezentat cu două luni în urmă. Astfel, vom regăsi în gamă și versiunea de top BMW M850i xDrive Cabrio, pus în mișcare de un motor V8 cu 530 de cai putere, dar și motorul cu șase cilindri și 320 de cai putere, care își va găsi loc sub capota lui 840 xDrive Cabrio.

Adaugati comentariu