Mașina potrivită în locul nepotrivit – Prima reclamă la BMW Seria 8 Coupe e filmată la Veneția

BMW Seria 8 Coupe

A apărut prima reclamă la noul BMW Seria 8 Coupe! Spotul publicitar filmat la Veneția, care ne ține cu sufletul la gură și privirea lipită de ecran, a fost lansat exact în perioada în care orașul a fost lovit de inundații serioase.

Reclama aduce în prim plan versiunea M850i xDrive cu motor V8 de 530 de cai putere. Mașina este echipată standard cu amortizoare controlate electronic, frâne M Sport și jante de 20 de inci cu anvelope ultra-performante. Această versiune este disponibilă deja pentru comandă începând cu această lună.

Spotul publicitar spectaculos, care prezintă noul BMW Seria 8 Coupe într-o demonstrație de agilitate, își face apariția însă, într-un moment nepotrivit, care ar fi fost imposibil de anticipat de constructorul bavarez. Veneția a fost grav afectată de cele mai mari inundații din ultimul deceniu. Autoritățile au anunțat că mai bine de jumătate din orașul-lagună este sub apa care a ajuns, în unele zone, chiar și la o înălțime de 1,56 metri, pentru prima oară din 2008 încoace.

Citește și:

Noul BMW Seria 8 Cabrio – 10 lucruri despre decapotabila premium

În filmul cu o durată de 45 de secunde, coupe-ul de lux gonește pe străzile de la Veneția, transformând centrul istoric al orașului într-un adevărat circuit. Mașina ajunge chiar pe Canal Grande, o rută niciodată străbătută de un automobil până acum. La volan se află un cel care în copilărie, a visat să aibă o mașină sport BMW și care a crescut urmărind curse auto.

Reclama a fost regizată de către Daniel Wolfe, celebru în industria auto pentru spoturile sale.  Echipa de filmare a apelat la ajutorul autorităților venețiene. Astfel, BMW Group a primit permisiunea de a monta un ponton care permite mașinii să ruleze pe Canal Grande, acolo unde doar vaporetti, gondole și ambarcațiuni de mici dimensiuni au voie să de deplaseze. Scenele au fost filmate cu ajutorul dronelor.

 

Adaugati comentariu