Noul BMW Seria 8 Cabrio – 10 lucruri despre decapotabila premium

Noul BMW Seria 8 (18)

Noul BMW Seria 8 Cabrio a văzut lumina zilei. Aceasta este decapotabila cu care BMW defilează pe podiumul cabrioletelor de lux. Emotional și exclusivist, îndrăzneț și carismatic, Seria 8 Cabrio pare să fie îmbinarea ideală dintre dinamica tipică brand-ului și plăcerea de a conduce cu părul în vânt.  

Iată cele mai importante 10 detalii despre noul BMW Seria 8 Cabrio:

  • măsoară 4.843 mm în lungime, 1.902 mm în lățime și 1.339 mm în înălțime, în timp ce ampatamentul se întinde pe 2.822 mm. Sunt dimensiuni care le imită aproape perfect pe cele ale Coupe-ului, prezentat în luna iunie.Noul BMW Seria 8 (13)
  • acoperișul textil se ridică și coboară automat, prin apăsarea unui buton, în 15 secunde, la viteze de până la 50 km/h. Odată strâns, acoperișul se ascunde sub un capac a cărui cromatică se asortează cu nuanțele selectate pentru bord și pentru fețele ușilor.

Citește și:

Viva Las Vegas! Prototipul BMW Seria 8 Cabrio testează printre cazinouri

  • două motoare vor fi disponibile în gama Seriei 8 Cabrio din momentul lansării. Un V8 de 4.4 litri cu 530 de cai putere ia forma versiunii BMW M850i xDrive Cabrio. Astfel configurată, mașină aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Va exista în gamă și un motor diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 320 de cai putere, sub capota versiunii BMW 840d xDrive Cabrio. De 5,2 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.Noul BMW Seria 8 (6)
  • 840d xDrive primește volan sport îmbrăcat în piele, în timp ce M850i xDrive Cabrio are un volan M. Ambele găzduiesc butoane multifuncționale și sunt acompaniate de padele pentru schimbarea treptelor.
  • Noul BMW Seria 8 poate fi condus cu acoperișul coborât și pe timp de iarnă, pentru că deflectorul de vânt oferit standard, montat în zona locurilor din spate, anulează orice neplăcere produsă de curent. Un sistem de încălzire la nivelul gâtului, montat în tetierele scaunelor din față, poate fi comandat contra cost. Pe lista de opțiuni se regăsesc scaune încălzite și ventilate și un pachet Heat Comfort care include volan încălzit.Noul BMW Seria 8 (19)
  • bancheta se poate rabata 50:50. Atunci când acoperișul este ridicat, capacitatea portabagajului este de 350 de litri.
  • M850i xDrive Cabrio vine cu elemente exclusive în Cerium Grey, dar și cu benzi luminoase pe praguri, care redau emblema modelului. Pachetul opțional M Sport îi aduce versiunii BMW 840d xDrive Cabrio jante M de 19 inci, o evacuare M sport și praguri iluminate cu logo-ul M. Un pachet M Technic Sport cu jante M de 20 de inci, sistem de frânare M Sport și diferențail M Sport este, de asemenea, disponibil pentru BMW 840d xDrive Cabrio.Noul BMW Seria 8 (11)
  • Mașina poate parcurge autonom în marșarier o distanță parcursă anterior cu față, până la 50 de metri, pentru că este echipată cu Reversing Assistant. Tot standard este și sistemul Parking Assistant.
  • BMW Live Cockpit Professional este standard la noul Seria 8 și aduce la bord navigație, un instrumentar complet digital cu ecran de 12,3 inci și un Control Display de 10.25 inci. Noul BMW Operating System 7.0 poate fi controlat prin intermediul ecranului tactil, al controller-ului iDrive, cu ajutorul butoanelor de pe volan, dar și prin comenzi vocale.Noul BMW Seria 8 (4)
  • Un simplu “Hey BMW” activează sistemul BMW Inteligent Personal Assistant, un partener digital care învață permanent și care poate oferi informații și executa comenzi. Spre deosbire de sistemul de la Mercedes, acesta poate primi și un nume.

Adaugati comentariu