”Alta En El Cielo” – povestea despre cum Messi și echipa Argentinei au făcut istorie la Cupa Mondială în 2022

Messi

Leo Messi – „Prin fotbal și rezultate, am reușit să evadăm din viața pe care o trăim în fiecare zi… chiar dacă au fost frânturi scurte de timp, totul a fost complet fantastic.” 

”Alta En El Cielo” – povestea despre cum Messi și echipa Argentinei au făcut istorie la Cupa Mondială în 2022

Au trecut 6 luni de când echipa națională masculină de fotbal a Argentinei a ridicat trofeul Cupei Mondiale FIFA 2022. Ocazie pe care adidas o celebrează prin Alta En El Cielo, un mini-documentar de 8 minute și jumătate ce conține filmări și videoclipuri exclusive cu La Albiceleste, de când au reușit performanța de a adăuga o a treia stea tricoului emblematic.

adidas oferă interviuri în exclusivitate cu vedetele din echipa Argentinei după a treia victorie a țării lor la Cupa Mondială.

Materialul îmbină filmări istorice și o coloană sonoră captivantă, punând în lumină, înainte de meciul din Buenos Aires, sentimente și amintiri puternice a celor 11 din cei 23 de jucători ai echipei, ce au reușit să transforme imposibilul în posibil.

Mini-documentarul este denumit după unul dintre cele mai emoționante versuri ale imnului național – ”Alta En El Cielo”, ce înseamnă ”Sus în cer”

Leo Messi, Emiliano „Dibu” Martínez, Lisandro Martínez, Julián Álvarez, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister, Paulo Dybala, Ángel Correa, Gerónimo Rulli, Juan Foyth și Exequiel Palacios, toți contribuie cu perspectiva lor unică privind turneul din 2022 și conexiunea profundă pe care o astfel de victorie îl creează între echipă și fani.

Lansarea mini-documentarului celebrează șase luni de la câștigarea trofeului Cupei Mondiale FIFA 2022 în Doha, Qatar

Dacă dorești să vizionezi mini-documentarul Alta En El Cielo, acesta este disponibil pe canalul de youtube adidas Football.

Adaugati comentariu