Încrederea utilizatorilor Betano în victoria lui Real Madrid în fața lui Liverpool a crescut de 6 ori la pauză

Betano

Spectacolul meciului Liverpool – Real Madrid din Liga Campionilor s-a reflectat și în platforma Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, parte a Kaizen Gaming, unde utilizatorii au trăit live emoția jocului.

Dacă pronosticul meciului înclina către echipa gazdă, încrederea utilizatorilor în victoria Real Madrid a crescut de șase ori la pauză în comparație cu momentul în care Liverpool conducea deja cu 2-0. Un singur jucător a mizat pe scorul surprinzător al meciului plin de răsturnări de situație și a intuit scorul corect 2-5 reușit de spanioli în deplasare, atunci când scorul meciului afișa 2-0 pentru echipa gazdă.

Parcursul electrizant al meciului a fost, însă, unul câștigător pentru utilizatorii platformei, indiferent de echipa favorită.

Prin Betano Avantaj, fanii Cormoranilor care și-au pus încrederea în scorul final al meciului înainte de fluierul de start au fost câștigători încă din minutul 14, când Liverpool avea un avans de 2 goluri în fața adversarilor. De cealaltă parte, fanii galacticilor au fost câștigători odată cu golul de 2-4, reușit în minutul 55 de madrileni. Mai mult, dacă Liverpool ar fi egalat miraculos la 4, toate cele 3 rezultate soliste posibile: 1, X și 2 ar fi fost câștigătoare.

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Adaugati comentariu