Noul adidas concept store din Iulius Mall s-a redeschis pe 28 mai

adidas

adidas continuă să-și extindă și modernizeze rețeaua de retail cu încă o locație, în unul din cele mai importante orașe din zona Moldovei. Începând cu 28 mai, în centrul comercial Iulius Mall din Suceava s-a redeschis un adidas concept store cu aspect modern.

Look-ul avangardist al concept store-ului este inspirat de arenele sportive, fiind un spațiu care caută să îmbine nuanțele dure și reci ale unui design minimalist cu detalii și elemente pline de culoare, de inspirație locală.

Noul concept store din Iulius Mall s-a redeschis pe 28 mai, la etajul 1

Mai mult, magazinul a fost gândit ca un hub de echipamente sportive care se adresează atât consumatorilor care fac sport în mod recreațional, cât și sportivilor de performanță. Toate articolele disponibile în concept store acoperă orice nevoie în materie de sport, fiecare vizitator fiind consiliat de staff-ul bine pregătit în materie de tehnologii și inovații brevetate de adidas. Noul concept store adidas se bucură de o versatilitate particulară, încorporând ecrane digitale in-store, proiectate pentru a oferi informațiile necesare despre produsele și tehnologiile create de adidas.

Cu o suprafață de 310 de metri pătrați, acesta este cel mai mare adidas concept store din zona Moldovei.

Fiecare produs din magazin este atent selecționat, astfel încât și cele mai specifice sau variate nevoi sau preferințe stilistice sunt rezolvate cu lejeritate. Item-urile disponibile urmează în linii mari un raport de 70% produse din gamele Performance și Sportswear și 30% lifestyle – colecția Originals.

Despre adidas

adidas este designer și dezvoltator global de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru sport și viața de zi cu zi, cu misiunea de a fi cel mai bun brand de sport din lume. În calitate de expert în inovație și design, adidas creează produse de înaltă performanță pentru a ajuta sportivii să își atingă obiectivele. Cu sediul central în Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajați pe tot globul și a generat vânzări de 21,2 miliarde EUR în 2021.

Adaugati comentariu