Descoperiți eleganța și răsfățul la Hotel TTS Spa & Wellness Covasna

Hotel TTS Spa & Wellness Covasna este situat într-un loc pitoresc, perfect pentru cei care caută liniște și relaxare. Deschis în 2016, acest hotel reprezintă rezultatul unei investiții de 5,3 milioane de euro realizate de omul de afaceri Mircea Mihăilescu, fondatorul grupului de transport TTS – Transport Trade Services. Aceasta a fost prima incursiune a domnului Mihăilescu în domeniul turismului, iar rezultatele sunt remarcabile.

Din momentul în care pășiți în Hotelul TTS Covasna, veți fi impresionați de arhitectura grandioasă, care combină modernul cu elemente tradiționale specifice construcțiilor din zonele montane Clădirea se înalță cu eleganță, iar designul interior reflectă o atenție deosebită la detalii. Camerele sunt mari, luminoase, decorate în culori calde și oferă o ambianță plăcută, perfectă pentru relaxare. Fiecare cameră este un sanctuar de liniște și confort, dotată cu facilități moderne și echipate cu tehnologie de ultimă generație, precum automatizările de climatizare și sistemele de deschidere pe bază de cartelă. Materialele de construcție folosite sunt de asemenea de cea mai înaltă calitate, garantând atât confortul, cât și siguranța vizitatorilor.

Unul dintre marile avantaje ale Hotelului TTS Covasna este atmosfera sa liniștită. Situat într-o zonă retrasă, departe de agitația urbană sau șosele aglomerate, hotelul oferă o oază de pace pentru oaspeți. Aici, sunetele naturii de la foșnetul frunzelor până la cântecul păsărelelor sunt singurul „zgomot” pe care îl veți auzi, permițându-vă să vă deconectați complet de stresul cotidian și să vă bucurați de momente de relaxare profundă.

Descoperiți eleganța și răsfățul la Hotel TTS Spa & Wellness Covasna

Arhitectura hotelului nu este doar estetică, ci și funcțională. Spațiile comune sunt generoase și totuși intime, creând o atmosferă prietenoasă și confortabilă. De la holul impunător până la sala de mese elegantă, fiecare colț al hotelului a fost proiectat cu gândul la confortul oaspeților. Totul a fost gândit pentru ca vizitatorii să se simtă răsfățați și speciali.

Bucătăria de la Hotel TTS Spa & Wellness Covasna este un alt punct forte. Meniul este divers și rafinat, pregătit cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, multe dintre ele achiziționate de la producători locali Promisiunea restaurantului este ca va servi mâncăruri gustoase din ingrediente proaspete nu mâncăruri fanteziste care ar putea fi apreciate doar de un număr foarte mic de oameni, experți în arta culinară. Dar noi suntem convinși că preparatele ar putea satisfice chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Spa-ul hotelului este o altă atracție deosebită

Cu o varietate de tratamente și facilități SPA & Wellness, oaspeții pot experimenta momente de răsfăț.. Personalul calificat este mereu la dispoziția dumneavoastră, asigurându-se că fiecare vizită la Spa este relaxantă și revitalizantă. De asemenea hotelul dispune de o bază modernă de tratament balneo-climateric ce oferă o gamă largă de proceduri medicale : de la mofete și băi cu dioxid de carbon specifice zonei Covasna și folosite cu succes pentru recuperarea cardio-vasculară până la electroterapie, terapie laser și TECAR, aerosoli,kinetoterapie etc. Din păcate noi nu am putut beneficia de tratament pentru că vizita noastră a fost una scurtă dar am înțeles de la personalul de la SPA că sunt mulți oaspeți de toate vârstele care optează pentru pachete de tratament pentru că tipurile de tratament care se fac la Covasna pot fi făcute și în scop profilactic.

Așsadar alegeți Hotel TTS Spa & Wellness Covasna pentru următoarea dvs. escapadă și descoperiți un univers al confortului, eleganței și relaxării absolute. Indiferent de scopul vizitei dvs., veți pleca cu amintiri de neuitat și dorința de a reveni cât mai curând.

Adaugati comentariu