Colecția Reserved pentru bărbați impresionează prin minimalism și simplitate

Reserved

Colecția Reserved pentru bărbați a acestui sezon ne duce cu gândul la albastrul pur al oceanului și la nuanțele superbe ce pot fi descoperite atunci când explorezi Insulele Canare.

Un climat care reflectă impecabil atmosfera produsă de articolele vestimentare ale acestei colecții. Fiecare piesă a fost concepută pe baza unui spirit ce îmbină nonșalanța elegantă cu minimalismul și confortul, oferind un stil versatil și modern.

Venirea primăverii a reprezentat un punct de plecare pentru Reserved, unde schimbările mediului de zi cu zi au influențat aspectul articolelor. De aici apar siluetele lejere, casual, ce reinterpretează clasicul. Însă, funcționalitatea păstrează o formă elegantă, prezentând un stil minimalist cu un twist – linii și texturi moi, complet opuse hainelor frugale și austere din anii 90.

Designerii Reserved au dorit să creeze o gamă de articole universale, potrivite pentru o multitudine de ocazii și generații. Fie că e vorba despre viața de zi cu zi sau evenimente mai importante din viața ta, piesele sunt construite pentru a oferi o libertate stilistică nemărginită, lăsându-ți caracterul unic să preia conducerea. Overlayering-ul funcționează într-un tandem perfect cu întreaga colecție.

Colecția Reserved pentru bărbați impresionează prin minimalism și simplitate

Paleta de culori se concentrează pe nuanțe naturale – precum bej și maro -, având introduse într-un mod extrem de subtil accente de negru, gri, bleumarin și alb murdar. Printre pattern-urile preferate se remarcă dungile marinărești sau carourile delicate, ce pun în evidență încă o dată caracterul divers. În plus, detaliile joacă un rol esențial: țesătura tricotată, suprafețele mate sau lucioase și materialele naturale – in, piele, bumbac – ne cuceresc permanent.

Venirea primăverii a reprezentat un punct de plecare, unde schimbările mediului de zi cu zi au influențat aspectul articolelor.

La nivel de accesorii, modelele propuse includ pantofi comozi, precum adidași și mocasini, dar și o gamă superbă de curele și genți cu mânere.

Dacă ești curios să descoperi întreaga colecție Reserved pentru bărbați a acestui sezon, vizitează reserved.com.

Adaugati comentariu