Piese din dezmembrari – piese reciclate

piese reciclate

Repararea unui autovehicul stricat poate fi un proces descurajant. Piesele noi, originale, pot fi foarte costisitoare, iar cele aftermarket nu prea sunt de incredere. Mai mult decat atat, daca nu iei in calcul serviciile unui service renumit sau a unui parc auto de dezmembrari, nu ai parte de garantia ca piesele de schimb pentru masina sunt fiabile.

Piesele originale second-hand ar trebui sa se numere printre primele tale alegeri, atunci cand vine vorba de repararea masinii tale, oferindu-ti numeroase avantaje care merita luate in considerare. Parcurile de dezmembrari auto ofera o gama larga de piese auto de schimb, originale, pentru marea majoritate a marcilor auto consacrate de pe piata.

Piese reciclate

Procesul reciclarii autoturismelor incepe odata cu inventarierea vehiculelor pentru piese. Dupa inventar, fluidele sunt extrase si indepartate, iar piesele nocive (bateria, piese ce contin mercur, electronicele, etc.) sunt indepartate. Componentele si piesele de schimb ce pot fi refolosite sunt apoi demontate si testate. Urmeaza clasificarea pe componente si inregistrarea intr-un sistem informatic.

Piesele demontate ce pot fi date spre reutilizare sunt testate, apoi clasificate pe categorii, pentru ca ulterior sa fie identificate, verificate si introduse intr-o evidenta contabila. Acestora le sunt atribuite coduri, precum si informatii despre tipul si modelul masinii la care se potrivesc fara nicio problema. Aceste informatii sunt introduse apoi in baze de date electronice, iar piesele sunt retrimise catre vanzare.

Piese de schimb originale second-hand

Chiar daca au fost folosite, piesele originale reciclate (second-hand) sunt in stare excelenta si sunt garantate de producator. Prin achizitionarea unor piese de schimb originale second-hand, ai garantia ca beneficiezi de cele mai bune piese, care nu afecteaza in vreun mod performanta masinii.

Piesele din dezmembrari auto functioneaza perfect, fiind concepute special pentru modelul tau de masina. Cu serviciile unui parc auto dezmembrari, ai garantia ca inlocuirea pieselor masinii tale se face doar cu piese reciclate de calitate, fara a plati sume mari de bani magazinelor de piese auto sau la reprezentanta.

Preturi accesibile, la piesele originale

Nu intotdeauna iti permiti sa cumperi piese noi si originale pentru masina ta, astfel ca cel mai bun mod de  economisi si de a-ti permite piesele de care ai nevoie este sa apelezi la serviciile unei firme de dezmembrari, asa cum este dezmo.ro. Spre deosebire de un service sau magazin auto, la centrul de dezmembrari poti inlocui rapid si usor piesele defecte cu unele second hand, avand sansa de a le gasi deja pe stoc, la preturi foarte avantajoase. Poti gasi inclusiv piese pentru modelele vechi de masini care necesita reparatie, salvand, astfel, timp si bani.

Apeland la o firma de dezmembrari, te poti interesa, online, de piesa potrivita modelului tau de masina, daca exista pe stoc si in ce stare se afla. La dezmembrari piese auto, poti gasi piese originale de calitate, salvate si reconditionate. Dezmo ofera garantie de 90 de zile pentru componentele vehiculelor si livrare prin curier rapid in orice locatie din tara. Indiferent daca ai nevoie de piese originale pentru motor si suspensie, de piese de caroserie ori alte elemente esentiale, le poti gasi cu usurinta in parcul auto de dezmembrare si reciclare, la preturi competitive.

Contribuim la salvarea mediului prin piese reciclate

Refolosirea/reutilizarea componentelor si pieselor auto provenite din dezmembrarea vehiculelor prematur scoase din uz reprezinta cea mai eficienta forma de reciclare. La parcul de dezmembrari auto, intregul proces incepe cu depoluarea masinii, prin eliminarea lichidelor si a sistemelor de siguranta.  Prin reciclarea autovehiculelor, sunt valorificate materialele uzate/deseurile, cu scopul de a fi folosite in productia de materiale noi.

Desi autovehiculele contribuie la cresterea poluarii in orasele aglomerate, cateva din componentele lor pot fi reutilizate cu succes la alte masini.Reciclarea deseurilor reduce poluarea aerului si a apelor de suprafata, limitand emisia de gaze nocive si salvand mediul. Gama materialelor reciclate este una variata: echipamente electronice, uleiuri uzate, sticla, hartie, metal, plastic si asa mai departe.

Adaugati comentariu