Top 5 mașini de vedete din România

mașini de vedete

Vedetele de la noi se răsfață la bordul automobilelor premium cu mulți cai putere. Un lucru este clar: starurile de la noi preferă mașinile mari, care le dau senzația că se află într-o fortăreață. Iată top 5 mașini de vedete din România!

5. Daniela Crudu a primit o mașină de lux de la unul dintre bărbații din viața sa. Fosta asistentă TV pare de nerecunoscut după ce a ajuns de câteva ori pe masa de operații a chirurgilor esteticieni. Dar tot de nerecunoscut este acum și mașina ei. În timpul unei vizite în cartierul în care a crescut, sexy Cruduța a rămas fără sigla de la BMW-ul său Seria 5. Am testat și noi BMW Seria 5 anul trecut.

Daniela Crudu 2

Vrei să vezi ce mașini au și alte vedete de la noi? Află AICI!

4. Ajunge în top și Pepe, nu cu una, ci cu două achiziții impresionante. Solistul latino conduce un Mercedes-Benz CLS, dar a achiziționat un Porsche Cayenne. “Eu cumpăr întotdeauna mașini noi, pe care el schimb imediat ce ies din perioada de garanție”, declară artistul pentru site-ul AutoTest Magazin. Tot acolo, Pepe își amintește cu nostalgie de prima sa mașină: un Volkswagen Polo.

Pepe

3. A fost ani de zile imaginea Mercedes-Benz, dar Smiley a trecut acum la Jaguar. Sperăm doar că F-Pace-ul lui nu este “o mașină parcată pe dos”. Numărul de înmatriculare ales de artist este o aluzie la casa sa de discuri Hahaha Production. Smiley este cunoscut pentru stilul prudent de a conduce, așa că nu va face lucruri nesăbuite pe șosele cu cei 180 de cai putere furnizați de motorul de 2.0 litri.

Smiley

2. Loredana Groza a fost imaginea Mercedes-Benz în România. Pe mâna ei au ajuns pe rând Clasa C, Clasa E și GLE. Știm că artista nu merge în “Zig-zagga” cu mașinile pe autostradă. Preferă mașinile mari, de familie, care o răsfață cu lux și confort demne de „O fată singură-n noapte”. Recent, Loredana a trecut în tabăra bavarezilor de la BMW și a ales SUV-ul care i se potrivește ca o mânușă, X5. Rămâne de văzut dacă vedeta va schimba mașina sa cu noul BMW X5, prezentat în vara trecută.

Loredana Mercedes

1. Inna conduce un Range Rover Velar, de care este îndrăgostită până peste cap și pe care l-am testat și noi anul trecut. “E ca o navă spațială”, spune favorita topurilor internaționale cu doar câteva zile înainte să primească mașina, în urmă cu un an. Inna dă o grămadă de bani pe mașini, dar este celebră și pentru implicarea sa în cauze nobile și pentru sprijinul oferit campaniilor pentru drepturile copilului.

Inna Range Rover

Adaugati comentariu