OFICIAL – BMW X5, mașina de familie și de off-road, este aici

BMW X5 (1)

BMW X5 se întoarce. Mai modern, mai robust, mai mare și mai generos în ceea ce privește spațiul. Fratele cel mare din familia X, aflat la a patra generație, este pregătit să impresioneze cu generozitatea dotărilor și cu abilitățile sale, atât pe autostradă, cât și pe teren accidentat.

Suspensia pneuamatică pe cele două punți, direcția integrală și pachetul Off-Road sporesc caracterul versatil, abilitățile dinamice și nivelul de confort. Sisteme ca Driving Assistant Professional și Parking Assistant Plus cu Reversing Assistant se regăsesc acum la bord. BMW X5 este disponibil standard și cu sistemul BMW Live Cockpit Professional, care permite personalizarea display-ului și al funcțiilor de control în raport cu nevoile și preferințele șoferului.

BMW X5 (3)

BMW X5 vine acum cu un ampatament cu 42 mm mai lung ca predecesorul său, ajungând la 2.975 mm. Mașina a crescut cu 36 mm în lungime (până la 4.922 mm) și cu 66 mm în lățime (2.004 mm), primind în plus și 19 mm în înălțime (1.745 mm), toate acestea asigurându-i lui X5 o imagine impunătoare, intimidantă, dar și un spațiu interior inegalabil.

În partea frontală, atrage atenția grila masivă, flancată de faruri LED oferite standard, în timp ce farurile adaptive LED pot fi comandate opțional.

BMW X5 (23)

Din profil, X5 apare sigur pe el și modern, iar din spate, stopurile LED cu design tridimensional atrag atenția.

Liniile de echipare xLine și M Sport vin cu elemente speciale, atât la interior, cât și la exterior. Jante de 22 de inci sunt oferite opțional, în premieră, la X5.

BMW X5 (31)GALERIE FOTO

Interiorul asigură senzația de spațiu și exclusivism, iar poziția înaltă la volan, noul design al instrumentarului de bord și ecranul Control Display oferă sentimentul controlului deplin. Starea de bine resimțită în cabină este oferită și de scaunele multifuncționale, de suporturile de pahare cu funcție de încălzire și de răcire, de acoperișul panoramic din sticlă Sky Lounge, de sistemul interior de iluminare Dynamic Interior Light și de sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround, acesta din urmă disponibil începând cu luna decembrie. Va fi disponibil și un sistem Professional pentru locurile din spate, cu ecran tactil de 10,2 inci.

Bancheta se pliază 40/20/40 pentru a crește capacitatea portbagajului care oferă deja […]

Adaugati comentariu