Te pui cu blondele? Fratele lui Paul Walker se ia la întrecere cea mai tare dintre ele!

Supercar Blondie si fratele lui Paul Walker, Cody

Arată ca niște scene desprinse din Fast & Furious, dar sunt cât se poate de… am vrut să spunem reale, dar am minți. Fratele lui Paul Walker, Cody, s-a luat la întrecere cu Supercar Blondie, blondina pasionată de mașini. Cei doi au pariat pe un Rolls-Royce Dawn.

Ea este blonda care îi face pe bărbați să-și roadă unghiile de ciudă. Conduce cele mai tari mașini mult înainte ca aceastea să apară pe stradă. Supercar Blondie Alexandra Mary Hirschi este născută în Australia, locuiește la Dubai și este plină de bani.

El este fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul decedat în 2013, după ce mașina în care se afla ca pasager, un Porsche Carrera GT din 2005, a izbit în plin un copac și a luat foc. Cody a apărut în seria “Fast & Furious” pentru ca echipa de filmare să poată duce proiectul la capăt.

„Cine câștigă cursa, păstrează mașina”, au decis cei doi înainte de a lua startul. Cody Walker, a urcat, de acestă dată, la volanul unui Nissan Skyline GT-R, în timp ce blonda a condus un Mitsubishi Eclipse. Cody a început însă, cu stângul: a rămas fără baterie la mașină, așa că a avut nevoie de cabluri să o încarce.

La start, în timp ce așteptau culoarea verde a semaforului, cei doi au făcut un schimb de priviri furioase. Rulând cu o viteză incredibilă de… nici 20 km/h, cei doi au fost depășiți de un domn care ieșise la jogging. Mașinile au rulat bară la bară până la următorul semafor, când ea a decis să forțeze culoarea galbenă și să treacă.

“A trecut pe galben? Ce periculos!”, a fost reacția lui. Și Cody a făcut un gest hazardat la volan. Nu a mai oprit la indicatorul Stop și a câștigat cursa.

“De curiozitate, cât costă un Rolls-Royce Dawn?” Blonda îi răspunde… furios și iute și obraznic.

Adaugati comentariu