Andy Murray, printre primii posesori de Jaguar I-Pace

Andy Murray Jaguar I-Pace (1)

A promis și s-a ținut de cuvânt. Andy Murray conduce de-acum un Jaguar I-Pace. Tenismenul britanic a primit primul vehicul electric construit de producătorul britanic, de la pilotul Nelson Piquet Junior.

Jaguar I-Pace se încarcă până la 80% în doar 85 de minute, de la o sursă de curent continuu și se laudă cu o autonomie de 480 de kilometri.

Andy Murray Jaguar I-Pace (2)

“Este important ca fiecare dintre noi să facă mici pași către un stil de viață sustenabil și să se gândească la lucruri pe care le poate face pentru a avea grijă de planeta noastră. Acestea sunt motivele pentru care trec la o mașină electrică. Este curată și sigură, dar are și un design excepțional și performanțe dinamice pe măsură, care se potrivesc cu viața pe care o trăiesc eu”, își explică Murray alegerea.

“Această mașină este dovada că nu trebuie să renunți la putere și performanță atunci când conduci un automobil electric”, spune Piquet Junior despre I-Pace-ul pus în mișcare de două motoare electrice.

Prezentat în această primăvară la Salonul Auto de la Geneva ca rival pentru Tesla Model X, Jaguar I-Pace cu 395 de cai putere și 696 Nm aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde și atinge o viteză maximă de 200 km/h.

În România, I-Pace are un preț de pornire de 78.000 de euro.

Adaugati comentariu