Ultimul Volkswagen Beetle Final Edition va fi scos la licitație. Unde ajung banii?

Volkswagen-Beetle-Final-Edition-2

Volkswagen Beetle Final Edition este modul în care modelul de legendă își ia adio. Ultima unitate a ieșit de pe linia de asamblare a uzinei din Mexic în urmă cu trei luni. Acea mașină va fi scoasă la licitație.

Ultimul Beetle construit vreodată este expus zilele acestea la Festivalul Chattanooga MotorCar din statul american Tennessee pentru a fi vândut la licitație. Suma obținută va ajunge la Institutul Erlanger pentru cercetare în domeniul neuroștiinței. Acolo sunt tratați pacienți care suferă de diverse afecțiuni neurologice, cu ajutorul unor tehnologii moderne, care pot ajuta la diagnosticare și la alcătuirea unui plan de tratament personalizat.

Top 5 mașini de fete care abia și-au luat permisul

Beetle Final Edition este disponibil în două versiuni de caroserie, coupe și cabrio. Modelul este pus în mișcare de un motor de 2.0 litri TSI pe benzină, care dezvoltă 175 de cai putere și 250 Nm. propulsorul este cuplat la o transmisie autoată cu șase trepte.

Din cauza cifrelor de vânzări în continuă scădere, viitorul lui Beetle a fost pus sub semnul întrebării în ultimii ani. În iulie 2019, modelul a ieșit din producție pentru totdeauna. Beetle va fi înlocuit în gama Volkswagen de modelul electric ID Buzz în versiune de serie, începând cu anul 2022.

Adaugati comentariu