#ReWrite: Hackathlon la București, organizat de Marsh, Banca Transilvania și Vodafone

#ReWrite Hackathlon

Bucuresti apare, în acest weekend, pe harta #ReWrite: Hackathlon, eveniment organizat de Marsh, alături de Banca Transilvania și de Vodafone.

Evenimentul, care beneficiază de sprijinul Girls in Tech, are loc în acest weekend în șapte orașe mari din Europa. Pe listă se mai află Munchen, Viena, Stockholm, Istanbul, Milano și Varșovia. Pentru România, evenimentul este o premieră.

“Este rezultatul preocupării noastre de a stimula zona de inovare în fintech și de a descoperi și implementa noi soluții inovatoare bazate pe tehnologiile emergente”, afirmă Cristian Fugaciu, CEO, Marsh Romania.

#ReWrite: Hackthlon are ca obiectiv crearea de noi oportunitți de a învăța și de a dezvolta generația următoare de soluții de asigurări și inovații în vederea diminuării riscului. Competiția #ReWrite – for Women, Risk, Insurance, Technology, Empowerment este destinată exclusiv femeilor și va viza teme legate de tehnologii de ultimă oră cum ar fi blockchain, IoT, AI sau cloud.

Patru echipe intră în competiția de la București pentru a propune soluții care au la bază aceste tehnologii. Un juriu format din specialiști din zona fintech, consultanță de risc, finanțe și comunicații va analiza propunerile.

Marele premiu, în valoare de 10.000 de euro, va fi acordat în cadrul evenimentului FERMA Formul (The European Forum for Risk and Insurance Professionnals), care va avea loc luna viitoare la Berlin.

Adaugati comentariu