Ce a simțit Niki Lauda când a văzut filmul despre viața sa?

Niki Lauda

Filmul „Rush” i-a adus, în 2013, pe fanii Formulei 1 în cinematografe. Emoțională și incitantă, pelicula în care Daniel Bruhl joacă rolul lui Niki Lauda l-a impresionat și pe marele campion din epoca de aur a Marelui Circ.

Anul 1976 avea să-l aducă pe Niki Lauda la un pas de moarte. În cele din urmă însă, pilotul austriac a fost, la finalul sezonului, la un pas de titlu. Este momentul dramatic pe care se concentrează producția marca Hollywood. Lauda însuşi l-a felicitat pe actorul Daniel Bruhl pentru strădania implicării în rolul său.

„Scenariul este foarte realist și descrie foarte bine situația trăită de către mine și James Hunt la vremea respectivă”, spune actualul președinte onorific al echipei de Formula 1, Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport.

Când actorii se cred piloți. Chris Hemsworth, accident cu o mașină de Formula E

„În ceea ce mă privește lucrurile au fost destul de simple, eu nepunîndu-mi niciodată întrebări în legătură cu cauza acestui accident. Am fost întotdeauna conștient de faptul că meseria pe care o practicăm era una extrem de periculoasă. Am realizat foarte repede șansa de care am beneficiat să scap cu viață. Nu am raționat în termeni de pierdere, ci in termini de câștig. Puteam sa fiu mort, dar, de fapt, eram în viață. Supraviețuisem, iar lucrul cel mai important și cel mai urgent era să revin la normal. A fost o perioadă foarte dificilă, dar eu nu aveam timpul să mă vait, să mă lamentez, să-mi pun întrebări, să fac supoziții sau să am regrete”, povestește Lauda.

Despre motorsportul din vremea lui, despre Formula 1 de astăzi și multe altele, citiți interviul de pe www.motorclasic.ro.

Adaugati comentariu