Noul Leon Cupra R are 310 cai putere și este cel mai puternic SEAT din istorie!

SEAT Leon Cupra R (1)

SEAT prezintă cel mai puternic SEAT de serie construit vreodată. SEAT Leon Cupra R are 310 cai putere și va fi cap de afiș la standul producătorului spaniol, săptămâna viitoare, când începe Salonul Auto de la Frankfurt.

Noul SEAT Cupra R va fi disponibil cu transmisie manuală cu 310 cai putere, dar și cu transmie automată DSG cu 300 CP, ambele cu 6 rapoarte. Cupra R este un model exclusivist, care va fi produs în numai 799 de unități. Modelul va fi ușor de recunoscut în trafic grație elementelor exclusive din fibră de carbon, inserate pe spoilerele față și spate, pe pragurile laterale și pe difuzorul spate, dar și datorită oglinzilor laterale cu carcase de culoarea cuprului. Partea posterioară vine cu cu linii dinamice și cu prize de aer agresive.

Cei 799 de proprietari norocoși vor beneficia de un interior special, cu fibră de carbon și cupru, dar și de un volan și de un schimbător îmbrăcate în Alcantara. Trei culori vor fi disponibile la noul model: Midnight Black,, Pyrenees Grey (incluse în preț) și Matte Grey (contra cost).

SEAT Leon Cupra R (2)

SEAT Cupra R este diferit și din punct de vedere tehnic. Puntea din față a suferit modificări, iar mașina vine cu suspensie cu reglare adaptivă Dynamic Chassis (DCC) și cu frâne Brembo, dar și cu un nou sistem de evacuare.

Mașina dedicată celor mai pretențioși fani ai brand-ului spaniol va ajunge în showroom-uri la finele acestui an.

La standul SEAT de la Frankfurt, va debuta și SUV-ul de clasă mică Arona, care va putea fi comandat încă din prima zi în care porțile salonului se vor deschide pentru public.

Adaugati comentariu