LIVE Frankfurt 2019 – Volkswagen ID.3 1st Edition, văzut de aproape

Volkswagen ID (5)

Mult-așteptatul Volkswagen ID.3 este aici. Nemții au adus la Frankfurt versiunea Volkswagen ID.3 1st Edition. Colegul nostru Răzvan Măgureanu a avut acces în cabina primului membru al familiei electrice.

Sunt plastice tari pe bord, dar plasticul gri deschis din zona mediană este moale și plăcut la atingere. O bandă LED la baza parbrizului este verde atunci când bateria este plină și pâlpâie atunci când șoferul primește un apel.

Volkswagen ID.3 (6)

Vezi imagini din interiorul noului ID.3 pe autoexpert.ro.

Selectorul de viteze se află lângă indicatoarele de bord, în spatele volanului, așa cum este la BMW i3. Ecranul multimedia, ușor orientat către șofer, primește comenzi tactile.

Pasagerii care iau loc pe banchetă au mai mult spațiu ca într-un Golf. Bancheta este foarte bine profilată și confortabilă.

Volkswagen ID.3 (9)

Partea frontală este mai scurtă decât la Volkswagen Golf, iar spatele nu este rotunjit, așa cum era cel al conceptului. O muchie și-a făcut apariția între cele două faruri.

1st Edition are caroserie în două culori. Portbagajul prezintă o podea dublă mobilă. Această versiune este echipată cu bateria de capacitate medie de 58 kWh, cu autonomie de 420 de kilometri. Viitorul posesor o poate alege pe aceasta sau una dintre celelalte două versiuni: 45 kWh cu autonomie de până la 330 de kilometri și 77 kWh cu autonomie de 550 de kilometri.

Adaugati comentariu