Un șofer în vârstă de 74 de ani a intrat cu mașina într-o spălătorie de tip laundromat. Bărbatul a rănit șase persoane și a provocat daune serioase. Șoferul a mărturisit că a încurcat frâna cu accelerația!

Accidentul a avut loc în Staten Island, New York, în jurul orei 8 dimineața. Șoferul voia să părăsească parcarea unui centru comercial după ce își făcuse cumpărăturile. Imaginile surprinse de camera de supraveghere a spălătoriei arată SUV-ul deplasându-se în marșarier cu viteză. Vehiculul face praf geamurile și intră în spălătorie, distrugând tot ce găsește în cale și oprindu-se, în cele din urmă, în peretele din spate.

Trei persoane, printre care o femeie însărcinată, au fost grav rănite și transportate la spital, dar viața lor nu este în pericol. Alte patru, inclusiv șoferul vehiculului scăpat de sub control, au suferit răni minore și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul în vârstă a provocat pagube serioase, pe care patronul spălătoriei le estimează a fi în jurul sumei de 20.000 de dolari.

Ancheta desfășurată de oamenii legii la fața locului arată că a fost un simplu accident, iar șoferul va primi doar o amendă. Asta doar până când cei răniți vor depune plângere.