LIVE Frankfurt 2019 – BMW Concept 4 – Și grila tot mai crește…

BMW Concept 4 (16)

BMW Concept 4 este este modul constructorului german premium de a propune un nou limbaj de design. Grila uriașă nu poate trece neobservată.

Partea frontală a conceptului vine cu o grilă verticală, de mari dimensiuni, cu prize de aer uriașe, în timp ce nervurile proeminente de pe capotă îi confirmă natura sportivă.

BMW Concept 4 (11)

“Este o avanpremieră a părții frontale expresive a gamei Seria 4”, anunță directorul BMW Design, Domagoj Dukec, amintind, în același timp, de modele legendare precum BMW 328 sau BMW 3.0 CSi.

Grila integrează elemente decorative orizontale cu decupaje fațetate, construite în forma numărului 4. Aceasta este flancată de faruri înguste, ușor înclinate, cu tehnologie LED, neacoperite de suprafața obișnuită de sticlă. În schimb, acestea sunt integrate în caroserie și au aspectul unor sculpturi tridimensionale.

BMW Concept 4 (3)

Din profil, atrag atenția liniile cursive. Capota este alungită, la fel și ampatamentul, iar acoperișul coboară fluid către partea posterioară. BMW Concept 4 poartă nuanța Forbidden Red (Roșu Interzis) și jante de 21 de inci cu cinci spite cu finisaj foarte lucios, care formează un contrast izbitor cu suprafețele cu granulație fină din partea din spate a acestora. Citește mai multe pe autoexpert,ro >>>

Adaugati comentariu