Liviu Teodorescu: „La ce drumuri avem, ne trebuie mașini zburătoare!”

La cei 25 de ani ai săi, Liviu Teodorescu are o carieră de succes și milioane de fani. Artistul care a cucerit telespectatorii la „Vocea României” este cântăreț, compozitor și actor. Dar l-am rugat să lase chitara pentru câteva minute, ca să ne răspundă întrebărilor despre cum este în trafic.

MISSAUTO: Ce este maşina în concepţia ta, un simplu mijloc de transport, o modalitate de etalare a poziției sociale sau o chestiune de lifestyle?

LIVIU TEORDORESCU: Pentru mine, mașina este un mijloc de transport și, ca orice obiect pe care îl deții, vorbește despre tine și despre modul tău de viață. Nu cred, în schimb, că mașina e o condiție indispensabilă pentru a câștiga respect. Cred că trebuie să conduci ceea ce îți place, ce te face fericit.instagram-3

MA: Ce părere ai despre oamenii care recurg la maşini scumpe pentru a se face remarcaţi?

L.T: Nu îi judec. Dar îi compătimesc. Pentru unii, mașina scumpă e doar tratament pentru alte răni sufletești. Nu intelegeți greșit, îmi plac mașinile scumpe și frumoase și vreau să-mi iau una. Dar nu ca să mă fac remarcat, ci din pură pasiune.

MA: Simpatizezi vreo marcă anume? Care sunt factorii determinanți în alegerea unei mașini?

L.T: Nu am avut atât de multe mașini, dar îmi place BMW și în viitorul apropiat vreau să îmi cumpăr unul. Cred că factorii determinanți sunt legați de confort și de siguranță, în primul rând.

instagram-4

MA: Care este mașina cu care te deplasezi la evenimente și emisiuni?

L.T: Am un Volkswagen Yetta, cu care am bătut țara în lung și în lat. De mult îmi doresc să o schimb, dar nu am reușit, nu pentru ca nu mi-aș permite, ci pentru că nu am avut timpul necesar să mă ocup.

MA: Preferi altă mașină atunci când evadezi din oraș?

L.T: Nu, e super bună. Dar consumă multicel în oraș. Dacă e să mă gândesc la mașina ideală de oraș, aș spune că e Smart-ul. Dar nu încap în el, din păcate.

instagram-11

MA: Prin ce situaţii limită ai trecut cu maşinile pe care le-ai deţinut?

L.T: Am avut incidente minore, nimic major. Și toate s-au întâmplat din grabă. La drumuri lungi, prin țară, la concerte, nu conduc eu. Tata e tour managerul meu și un șofer bun, cu care mă simt in siguranță.

MA: Ce te enervează cel mai tare în trafic?

L.T: Neatenția șoferilor din prima linie, la semafor. Urăsc să văd ca se face verde și se stă. Dar nu sunt genul care claxonează, decât în situații limite.

MA: Cum crezi că sunt percepute femeile care conduc maşini mari?

L.T: E amuzant când te gândești că o ființă atât de delicată ca o femeie conduce un mastodont pe 4 roți. Dar, în același timp, viața mi-a arătat că, de multe ori, femeile sunt mai puternice ca noi, bărbații, așa că nu mă miră deloc.

MA: Ce primează, siguranţa oferită sau frumuseţea unei maşini?

L.T: Normal că siguranța. E cea mai importantă, pentru că bat țara în lung și în lat la concerte și chiar vreau să nu am temeri legate de siguranța mea și a oamenilor din staff-ul meu.

Liviu Teodorescu: "Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!"

MA: Povestiți-ne despre primele dumneavoastră experienţe în calitate de şofer.

L.T: Ca orice șofer la început, nu cunoșteam mașina, mă asiguram de 100 de ori, aveam temeri. Am luat carnetul din prima. Cu timpul, am învățat și azi pot spune că sunt chiar un șofer bun.

MA: Ce părere ai despre femeile care se machiază la volan?

L.T: Atâta timp cât sunt în parcare, la volan, și se machiază, nu am nicio problemă. În trafic, în schimb, e ciudat. Nu e corect față de ceilalți participanți la trafic, pentru că neatenția încetinește tot.

MA: Ce sfaturi ai pentru tinerii începători?

L.T: Să nu facă la volan activități care le pot distrage atenția și încetini reflexele. Să conducă după reguli și nu are ce să se întâmple. Regulile ne îngrădesc, dar au rostul lor.

MA: Care este cuvântul de ordine, atunci când te referi la mașina ta?

L.T: Siguranța. Cred că asta e cuvântul care ar trebui să definească orice mașină.

Liviu Teodorescu: "Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!"

MA: Care sunt lucrurile de care nu te desparți niciodată atunci când pleci cu mașina?

L.T: Stativul de telefon pe care-l atașez pe parbriz, încărcătorul de mașină și cheile de la studio, pentru că nu se știe niciodată când mă apucă inspirația.

MA: O mașină se poate alege și cu …sufletul?

L.T: Da, conștient sau nu, ne alegem mașinile cu sufletul. Cred că nu încape probabilitate, facem asta oricum.

MA: Care a fost cea mai frumoasă experiență pe care ai trăit-o la volan?

L.T: Iubesc să conduc pe drumuri cu peisaje superbe. Nu am o anume amintire de la volan pentru sunt super atent la condus.

MA: Cum vezi masina viitorului?

L.T: Să zboare, neapărat, pentru că, dacă rămân la fel drumurile din România, cu siguranță vom avea nevoie de mașini zburătoare.

Liviu Teodorescu: "Dacă drumurile din România rămân la fel, vom avea nevoie de mașini zburătoare!"

 

Adaugati comentariu