Acesta este cel mai lent și mai ieftin mijloc de transport de la Aston Martin

Pantofi Aston Martin (7)

Aston Martin a dezvăluit cel mai lent mijloc de transport construit vreodată de compania britanică. Este vorba despre o pereche de pantofi sport, realizată în colaborare cu producătorul de pantofi Hogan.


Încălțămintea este realizată din piele și cu inserții din nylon, acesta din urmă asigurând un aspect urban, casual. Noul „mijloc de transport” este inspirat de design-ul mașinilor sport Aston Martin și conține piele preluată din atelierul în care se realizează interiorul bolizilor.

Pantofi Aston Martin (6)

Perechile de pantofi Aston Martin X Hogan vin în serie limitată de numai 3.000 de unități, iar colecționarii de acccesorii cu logo-ul brand-ului britanic și-au manifestat deja interesul.

Astfel pantofii devin cel mai lent mijloc de transport construit vreodată de Aston Martin. „Chiar mai lent ca Cygnet”, se amuză britanicii pe seama mini-mașinii lansate în 2011 cu un preț exorbitant de 37.000 euro, și retrase de pe piață după mai puțin de doi ani. Oare cât va rezista încălțămintea?

Pantofi Aston Martin (5)

Pantofii vor ajunge în magazinele dedicate la finele acestei luni și vor fi disponibili în patru versiuni de culori: maro și gri, negru și gri, albastru sau verde. Logo-ul Aston Martin se regăsește chiar deasupra șiretului. Prețul unei perechi este de 375 de euro.

Pe lângă pantofi, producătorul preferat al lui James Bond comercializează ochelari de soare, articole vestimentare, ambarcacțiuni de viteză, dar și cărucioare pentru copii. Producătorul auto nu menționează cât durează accelerația de la 0 la 100 km/h a căruciorului.

Adaugati comentariu