Întâlnire de gradul zero – Doamnele din industria auto se întâlnesc la Stuttgart

Femei industria auto

Doamnele din industria auto și-au dat întâlnire pe 13 iunie la Stuttgart, în Germania, unul dintre cele mai importante centre din domeniu, Stuttgart. Orașul german găzduiește sediile companiilor Mercedes-Benz și Porsche.

Evenimentul, care va avea loc la un hotel de lux din centrul orașului, va aduce în prim plan rolul sexului deloc slab într-un domeniu, prin tradiție, de bărbați. Summit-ul Femeilor din Industria Auto (Women Automotive Summit) pune accentul pe poveștile de succes ale femeilor lider și promovează programele de diversitate în cadrul companiilor care numesc angajate la conducerea departamentelor.

Bertha Benz – Femeia care a decis soarta industriei auto

La Stuttgart, vor ajunge producători auto de rang mondial, furnizori de top, dar și companii care oferă soluții tehnologice în industrie. BMW, Hyundai, Daimler și MHP (o companie Porsche) și-au confirmat deja prezența la evenimentul de elită la care participă peste 200 de companii.

Experți ca Sabine Scheunert, vicepreședinte al diviziei de IT de la Mercedes-Benz, și Linda Jackson, CEO Citroen, sunt doar două dintre prezențele feminine care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului și vor pune pe tavă cheia succesului în domeniu. Una dintre temele abordate va fi “Accesul femeilor în industria auto: provocări și metode de depășire a acestora”. Va fi vizată și mobilitatea viitorului, cu accent pe tehnologii futuriste și digitalizare.

Acura NSX – Primul supercar din lume conceput de o femeie

Summit-ul Femeilor din Industria Auto se desfășoară sub motto-ul “Lucrăm împreună pentru un viitor mai bun”.

Adaugati comentariu