Ce înseamnă denumirile modelelor Tesla împreună?

TESLA S3XY

Elon Musk a avut asta în minte de la bun început. Denumirile a patru dintre modelele din gama Tesla, puse laolaltă, ar fi câte o literă a cuvântului SEXY, a descoperit presa americană.

Model S, Model 3, Model X și Model Y sunt… S3XY. “3” este doar un alt mod de a scrie litera E în mediul online. O fotografie făcută publică de Tesla arată că familia S3XY este acum completă.

Tesla Model Y

Ea e femeia care a încercat să pună benzină într-o Tesla

Cele patru seamănă izbitor, atât de mult încât Model 3 și Model Y sunt aproape imposibil de deosebit. Garda la sol și înălțimea sunt singurele diferențe majore dintre cele două, care împart aceeași platformă și mare parte dintre componente.

Tesla a demarat lansarea actualei game cu limuzina Model S, care s-a bucurat de o popularitate specială. I-a urmat SUV-ul Model X, cel mai spațios dintre modelele oferite de constructorul din Silicon Valley, la ora actuală, cu portiere care se dechid în sus ca – spun cei de la Tesla – aripile de șoim.

Tesla Model X

Tesla Model S intră sub o mașină de pompieri. Era pe Autopilot!

În 2016, a fost prezentat un prototip pentru ceea ce avea să fie Model 3. Inițial, Tesla plănuia să denumească mașina Model E, dar cei de la Ford au fost mai rapizi cu 16 ani, înregistrând denumirea mult înaintea lui Musk. Așa că acesta a ales “3”, folosit adeseori în loc de “E” în mediul online, convins că mesajul va fi înțeles.

Americanii sunt însă dezamăgiți. Familia “S3XY” nu este sexy deloc, iar camionul electric Tesla nu ajută prea mult. O poate face, în schimb, versiunea Roadster, care însă, nu și-a găsit locul în acronimul pus la cale de Musk.

Adaugati comentariu