Bertha Benz – Femeia care a decis soarta industriei auto

Bertha Benz (1)

Ea este femeia fără de care industria auto ar fi arătat cu totul altfel astăzi. Mercedes-Benz prezintă povestea curajoasei care a scris istorie: “Bertha Benz: Călătoria care a schimbat totul” este un tribut adus femeilor de ziua lor.

Bertha Benz a fost primul test driver din istorie. Pentru a aniversa 170 de ani de la nașterea Berthei, pe 3 mai, Mercedes-Benz transpune povestea ei pe marile ecrane.

Bertha Benz (2)

Ce șefă frumoasă! Ea va conduce departamentul de Marketing de la Mercedes-Benz

“Bertha a fost un pionier. Cu acest film, vrem să motivăm oamenii să treacă prin viață cu o atitudine pozitivă și să abordeze încercările vieții cu încredere”, spune Bettina Fetzer, președinte al diviziei de Marketing de la Mercedes.

Călătoria sa a atras atenția asupra invenției soțului. Vehiculul creat de Carl Benz a fost capabil, cu 130 de ani în urmă, să parcurgă distanța de aproximativ 100 de kilometri, între Manheim și Pforzheim. La bord se aflau Bertha și doi dintre fiii săi, Eugen și Richard. Ea știa că automobilul îi va duce la destinație.

Bertha Benz (3)

„A fost mult mai curajoasă ca mine” a spus Carl Benz descriindu-și soția. El a fost inventatorul automobilului, dar ea a fost sprijinul său financiar și moral. Bertha a avut încredere în invenția soțului, o trăsură fără cai, și a schimbat astfel ideea de mobilitate.

Bertha Benz: „Plec la mama!” Așa a început povestea automobilului

Întreaga poveste va ajunge pe marile ecrane odată cu lansarea filmului “Bertha Benz: Călătoria care a schimbat totul”.

 

Adaugati comentariu