Fenomene paranormale? De Halloween, rata vandalismului auto crește alarmant

Halloween vandalism

Este panică în Statele Unite. Se apropie ziua în care apar fantomele și strigoii. Statisticile arată că de Halloween crește rata vandalismului auto.

În fiecare an de Halloween, Insurance Institute for Highway Safety înregistrează cifre alarmante în ceea ce privește pagubele ca rezultat al actelor de vandalism. Pe 31 octombrie, în ziua de Halloween, cifrele aproape se dublează.

Studiul a analizat cererile de despăgubire din perioada 2008 – 2012. În urma analizei, au rezultat 1.253 de acte de vandalism. Sunt cifre mari și de Anul Nou (944 de cereri de despăgubire), dar și de Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii, 4 iulie (987 de cereri).

Citește și:

Top 5 mașini cu care să-ți sperii pasagerii de Halloween

Pagubele înregistrate în zilele de Halloween se ridică la o valoare medie de 1.660 de dolari. Anvelope tăiate și geamuri sparte sunt cele mai comune avarii înregistrate. Așa că anul acesta, autoritățile o roagă pe “doamna cu coasa” să-și lase obiectul muncii acasă, iar pe fantome să treacă prin geamuri fără să le spargă.

Ca măsură de protecție împotriva acestor zombi puși pe distrugere, proprietarii de mașini sunt sfătuiți să-și parcheze mașinile în spații amenajate și păzite, să se asigure că autovehiculele sunt închise și că nu au lăsat în mașină obiecte de valoare.

Un studiu efectuat de Travelers Insurance arată că nu numai vandalismul auto este în creștere de Halloween. Rata criminalității crește la sfârșit de octombrie cu aproximativ 17%.

Sursă: Carscoops

Adaugati comentariu