Pentru bebeluși stelari – Acesta este căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde

Căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde (4)

Acesta este căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde, pentru bebeluși stelari. Ergonomic, practic și sigur, construit din material inovatoare, căruciorul are roti inspirate de jantele AMG și suspensie reglabilă. Cât are nevoie ca să ajungă de la 0 la 100 km/h? Ei bine… depinde de cât de repede aleargă părintele!

Bebelușii pretențioși primesc acum un cărucior premium, construit de Hartan, producător specializat pe astfel de accesorii încă din anii ’50. Specialist în mobilitatea celor mici, Hartan a dezvoltat, în colaborare cu departamentul de Design de la Mercedes-Benz, căruciorul care asigură confort și pe asfalt, și în… off-road. Vorbim, evident, despre off-road-ul din parcuri, de exemplu. Produsul a primit și certificare TUV (Asociația Germană pentru Inspecții Tehnice).

Căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde (1)

Cu ce se laudă căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde? Are o greutate mică, datorită cadrului de aluminiu de 8,9 kilograme, în timp ce landoul și partea sport cântărește fiecare câte 4,1 kilograme.

Anvelopele Solight Ecco îl fac ultra manevrabil. Cauciucurile îmbracă jante care copiază design-ul celor fabricate de AMG și disponibile în gama limuzinei Clasa C, cu 5 spițe în combinația de nuanțe negru-argintiu. Căruciorul este reversibil, părintele având libertatea de a pune copilul cu fața sau cu spatele la sensul de mers. Are, de asemenea, frână de parcare, mâner telescopic și un spațiu de depozitare generos.

Căruciorul Mercedes-Benz Avantgarde (3)

Viitorii sau actualii părinți pot comanda versiunea DESSIN Sport, care este o combinație de negru, antracit, gri, argintiu cu accente roșii pe mâner. Versiunea Dolce Vita vine în combinația de nuanțe bej/nisipiu/maro. Există și un DESSIN Deep Sea cu gri antracit/albastru.

Carucioarele vin însoțite de accesorii cum ar fi umbrelă, tetieră, husă de ploaie, protecție împotriva vântului și vor fi disponibile începând cu luna noiembrie. Prețurile nu au fost comunicate încă, dar fiți fără griji. Cu siguranță, nu costă cât o mașină!

Adaugati comentariu