Este Halloween! Top 5 nume de mașini de groază

Halloween car

Este Halloween, ziua în care îți sperii prietenii cu mașina, chiar dacă nu porti mască de criminal în serie sau costum de fantomă. Am făcut topul celor mai înfricoșătoare nume de mașini.

5. Rolls-Royce Ghost (Fantomă)

Începem cu fantomele, așa cum este potrivit într-o asemenea zi. Rolls-Royce Ghost este – așa cum spuneam după testul nostru cu limuzina exclusivistă – un castel bântuit pe roți.

Rolls Royce Ghost 07
Foto: Adrian Cobzașu

Motorul V12 de 6.6 litri, cu 570 de cai putere, îți dă fiori la prima apăsare a accelerației. Scandalos de luxos, Rolls-Royce Ghost te sperie și te răsfață la bord.

4.Lamborghini Diablo (Diavol)

Mașina asta nu se mai produce de aproape 18 ani, dar rămâne în istoria ca una dintre cele mai înfricoșătoare, pentru că este capabilă să ajungă la o viteză maximă de 320 km/h.

Lamborghini Diablo Halloween

Un motor V12 de 6.0 litri îi aduce urletele a 530 de “draci” (a se citi “cai putere”), suficienți cât să-l sperie chiar și pe cel mai curajos șofer care se visează pilot. În 2001, Diavolul Lamborghini a fost înlocuit de un… Liliac (Murcielago).

3. Alfa Romeo Spider (Păianjen)

Deși are un nume înfricoșător, îndrăznim să spunem despre Alfa Romeo Spider că este mai degrabă o divă prețioasă decât un… păianjen.

Alfa Romeo Spider Halloween

Roadster-ul italian, produs între 1966 și 1993, a fost și divă de cinema, pentru că și-a făcut apariția în “Absolventul”, alături de Dustin Hoffman, la un an de la venirea sa pe lume.

2. Dodge Challenger SRT Hellcat (Pisica din iad)

Chiar vine din iad “pisica” asta, cu al său motor HEMI de 6.4 litri, capabil să dezvolte 707 de cai putere, să mârâie și să zgârie. Două tone de “foc” aduce pe șosele bestia Challenger SRT Hellcat.

Dodge Challenger SRT Hellcat

Violent, provocator, cutremurător, Challenger SRT Hellcat este muscle car-ul care îți taie respirația. Doi pensionari din Colorado au murit testând mașina asta.

1.Rolls-Royce Wraith (Nălucă)

O nălucă stranie, cu motor V12 twin-turbo și 620 de cai putere. Îi auzi urletul furios în spate și te dai la o parte schimbând banda și sperând că te va cruța.

Rolls-Royce Wraith Halloween

Coupe-ul prezentat în 2013 la Salonul Auto de la Geneva poate avea atitudine de lord englez la prima vedere. Dar nu înțelegem de ce lordul se strecoară printre mașini ca năluca prin pereți.

Citește și:

Top 5 mașini cu care să-ți sperii pasagerii de Halloween

Adaugati comentariu